Tarih: 29.05.2023 16:31

Yaylalarda Bahçe Sahiplerinin Tercihi Bal Sondaj

Facebook Twitter Linked-in

Mithat ÜNAL- (MHA)-Mersin’in Gülnar, Aydıncık, Bozyazı ve Anamur ilçelerinin yüksek kesimlerinde üretim yapan bahçe sahiplerinin bir numaralı tercihi Bal Sondaj kurduğu sistemlerle su kuyuları açmaya devam ediyor. Son bir yılda açtığı yaklaşık 300 sondaj kuyusu ile yaklaşık 10 bin dönümlük arazide elma, ceviz, kiraz, gibi meyvelerin yüzde 500 artışına vesile olan Bal sondaj sahibi Bekir Bal, halkımızın bizi tercih etmesinden dolayı çok memnunuz ve bu tercihlerinde onlarında beklentilerini karşılamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Herkese teşekkür ediyorum.” Dedi.  
Şu ana kadar vurdukları 300 sondajdan sadece ikisinin boş çıktığını kaydeden Bekir Bal, elde edilen başarılarımız göz önüne alındığında bunun yok denecek kadar az bir ihtimal olduğunu söyledi. Öncelikle kendilerini tercih eden tarımsal üreticilerin memnuniyetini gözettiklerini dile getiren Bekir Bal, “Su hayattır. 
Bölgemizdeki Yarmasu, Dereköyü, İshaklar, Elmakuzu Ardıçlıtaş, Beşoluk, Bardat yaylaları başta olmak üzere bahçe artışının da aynı zamanda üretiminde arttığı anlamına geliyor. Yaylalarımızdaki bu verimliliğe katkıda bulunmak bizi ayrı bir mutlu ediyor.” Diyerek işini severek yapmanın da hazzını yaşadığını söyledi. Bal Sondaj, kurduğu üç adet sondaj sistemi ile üreticinin yanında olmaya devam ediyor. 

 

 

Nomia Trasfer,7/24 Tour, Anamur7/24 Tour, Lezzet Durağı, Profilo Toprak Ticaret, Anamur Balıkevi, Yılmaz İnşaat, Asil Gayrimenkul, Motorcu Küçük Dayı, Dereköy Alabalık, Anamur Ekspres, Kanal Anamur, Foto o an, Neval Giyim,
 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —