Tarih: 21.12.2022 08:15

Sürücüler Dikkat Sertavul Geçidine yılın İlk Karı Düştü

Facebook Twitter Linked-in

Mersin'den Yola Çıkacak Sürücüler Dikkat! Sertavul Geçidi’nde Yer Yer Kar Yağışı Başladı. Akdeniz bölgesini İç anadolu'ya bağlayan Mut sertavul geçidine yılın ilk karı düştü. AFAD ve karayolları sürücülerin çok daha dikkatli olması konusunda uyardılar. Meteorolojiden alınan bilgilere göre, soğuk havanın devam edeceği öğrenildi. 

REKLAMLAR
Nomia Trasfer,7/24 TourAnamur7/24 TourLezzet DurağıProfilo Toprak TicaretSaçkan Mersin Tantuni, Anamur BalıkeviYılmaz İnşaatAsil Gayrimenkul,Dereköy AlabalıkAnamur EkspresKanal AnamurFoto o an


İç Anadolu'yu Akdeniz'e bağlayan önemli geçitlerden olan Mut  Sertavul Geçidi, Kar yağışı ve tipi nedeniyle trafiğe kapatıldı. Karaman- Mut güzergahında D-715 yolunda bulunan Bin 650 rakımlı geçit dün de TIR geçişine kapatılmıştı. Karayolları ekiplerinin yolun yeniden açılması için çalışmaları sürüyor.   Yola çıkacak sürücüler dikkat!. Akdeniz’i İç Anadolu’ya bağlayan Sertavul Geçidi’nde yer yer kar yağışı etkisini göstermeye başladı. Bu güzergahı kullanacak olan sürücülerin dikkatli ve tedbirli olmaları istendi.  Mut ilçesi Sertavul Geçidi'nde gece saatlerinde başlayan Kar yağışı ve Tipi etkisini sürdürüyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —