Tarih: 23.01.2023 11:16

Neval Giyim Anamur’a Alternatif Tarzı Getirdi

Facebook Twitter Linked-in

Mithat ÜNAL-Anamur PTT karşısında açtığı giyim mağazası ile Anamur’a bu sektörün yeniliklerini her bütçeye göre sunan Neval Giyim, beş ay gibi kısa bir sürede çanta ve bayan kıyafetleri sektöründe, Atatürk Bulvarı’nın en sık uğranılan giyim mağazası haline geldi.
Neval Giyim’i tercih eden müşteriler, memnuniyetlerini, işletme sahibi Neval Öztürk’e, harekete geçirdiği bu girişimcilik ruhu ve Anamur’un tercihini geliştirdiği için teşekkür ederek dile getiriyorlar. Bayan müşteriler, “Biz bu tarz giyimleri bulabilmek için hemen hemen tüm internet sitelerini geziyor,  verdiğimiz siparişlerin gelip gelmeyeceğinden de endişe ederdik. Şimdi farkındalık ayağımıza geldi. Neval Hanım, bu mağazayı açarak Anamur’a her bütçeye uygun, kalite ve alternatif tarzı ayağımıza getirdi. Bizleri de internet sitelerinde dolaşmaktan ve sipariş endişelerinden kurtardı.” Diyerek düşüncelerini dile getirdiler. Mağaza sahibi Neval Öztürk, Neval Bayan Giyim & Çanta Mağazasındaki güncellemelerin, Moda Neval İnstegram adresinden takip edilebileceğini söyledi.

Hem Spor, Hem klasik, Hem Otantik…
Mağaza sahibi Neval Östürk ise, amaçlarının  kalitenin yanında, bayanların bu yöndeki tercihleri doğrultusunda, çantada ve giyimde bu tarz modelleri Anamur’a getirmek olduğunu kaydetti. Öztürk, bayan çanta ve giyim mağazası hem spor, hem klasik, hem otantik olmak üzere farklı tarzların bulunduğu bir giyim mağazasını Anamur’a kazandırdıklarını söyledi. Oluşturdukları alternatif tarzın beş ay gibi kısa bir sürede bu kadar tercih edilmesinin, doğru bir karar aldıklarını  gösterdiğini  kaydetti. Mağaza sahibi Öztürk, mağazasını tercih edenlere ve birbirine tavsiye edenlere teşekkür etti. Öztürk; “Bayan giyim ve çanta ile, PTT karşısında her bütçeye uygun, seçenek imkanı ile hizmetinizdeyiz.” Dedi. Neval Giyim’e uğramak isteyenler, Saray Mahallesi Atatürk Bulvarı, Türkan Apartmanı 15/B numaralı adrese geçebilir veya, 0534 989 56 58 numaralı telefondan doğrudan ulaşabilirler.

REKLAMLAR: Nomia Trasfer,7/24 Tour, Anamur7/24 Tour, Lezzet Durağı, Profilo Toprak Ticaret, Anamur Balıkevi, Yılmaz İnşaat, Asil Gayrimenkul,Dereköy Alabalık, Anamur Ekspres, Kanal Anamur, Foto o an, Motorcu Küçük Dayı, Neval Giyim




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —