Tarih: 29.05.2023 16:16

Anamur Halk Eğitim Müdürlüğü Sezonluk Sergi Hazırlığında

Facebook Twitter Linked-in

Mithat  ÜNAL- Anamur Halk Eğitim Müdürlüğü bir yıl  süresince ortaya koyduğu ürünleri,  1 Haziran 2023 Perşembe günü, Çavuş Pınarı Meydanında halkın beğenisine sunacak.

Anamur Halkeğitim Müdürü İsa Çelebi,  Müdür Yardımcıları Murat Ulusoy ve Celal Tilgen’in koordinasyonu ile 150  Usta Öğreticinin yaklaşık 20 bin kursiyere verdiği eğitim kapsamında ortaya konan eserler Bir gün boyunca sergilenecek.
Sergi öncesi Usta Öğreticilerle ön toplantı yapan Halk Eğitim Müdürü İsa Çelebi, her yıl geleneksel olarak devam eden serginin geçtiğimiz iki yılda pandemi nedeni ile yapılamadığını ancak bundan sonra yine aynı şekilde devam edeceğini söyledi. Toplantıda Usta Öğreticilerin taleplerini tek tek not alan İsa Çelebi, aynı zamanda stant kurulması için her usta öğreticiye destek vereceklerini söyledi.

 

Nomia Trasfer,7/24 TourAnamur7/24 TourLezzet DurağıProfilo Toprak Ticaret, Anamur BalıkeviYılmaz İnşaatAsil GayrimenkulMotorcu Küçük Dayı, Dereköy Alabalık, Anamur EkspresKanal AnamurFoto o anNeval Giyim


Fotoğrafçılıktan aşçılığa, dokumadan kuaföre, ağaç işlemesinden bilgisayar programcılığına kadar akla gelen her dalda kurs açtıklarını kaydeden Halk Eğitim Müdürü İsa Çelebi; “Gençlerin üniversite ve mesleki eğitim kurslarında da başarılı bir eğitim programı uyguladıklarını söyledi.
150 Usta öğretici ile talep doğrultusunda 20 bin vatandaşımıza  her dalda kurslarımız devam etmektedir.” Dedi.  Çelebi ve Müdür Yardımcısı Murat Ulusoy, daha sonra usta öğreticilerle birlikte serginin yapılacağı Çavuş Pınarı alanına geçerek stantların krokisini çıkardılar.
1 Haziran Perşembe günü sabah saat 08:30’da başlayacak olan serginin akşam geç saatlere kadar ziyaretçilere açık olacağı kaydedilirken Halk Eğitim Müdürü İsa Çelebi, tün halkımızın Halk Eğitim sergisine davetli olduğunu söyledi.  Bir gün sürecek olan sergide  stantlarda sergilenen ürünlerin yanında eğitim verilen kurslarında tanıtımı yapılacak. Stantlarda kurslara katılmak isteyen vatandaşlarımızın da kayıtları yapılabilecek. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —