Tarih: 17.01.2023 16:21

Anamur Sefa Mert Spor Tesisleri Törenle Açıldı

Facebook Twitter Linked-in

Mithat ÜNAL- Anamur Belediyesinin yeniden dizayn ettiği Anamur Belediyesi Sefa Mert Spor tesisleri bu gün geniş katılımlı bir törenle açıldı. Tribünleri ve zemini ve çevre düzenlemesinin de yapıldığı sahada topa ilk vuruşu Kaymakam Bilal Bozdemir ve Belediye Başkanı Hidayet Kılınç yaptı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasının ardından Kur’an-ı Kerim Tilaveti ile başlayan törene, Kaymakam Bilal Bozdemir, Belediye Başkanı Hidayet Kılınç, Başkan Yardımcıları Türkan Kasapoğlu, Mahmut Kara ve Mehmet Tuğrul, İlçe Milli Eğitim Müdürü İlyas Mercan, Emniyet Müdürü, Jandarma Bölük komutanı, Ak Parti İlçe Başkanı M. Feyzullah Yılmaz,  Stada adı verilen Anamur Belediye Spor Kulübü eski başkanlarından Sefa Mert, Ören Mahalle Muhtarı Mehmet Uysal Şahin ve bazı muhtarlar, eski futbolcular ve kulüp başkanları ile  sporseverler katıldılar.
Törende  Belediye Başkanı Hidayet Kılınç, Kaymakam Bilal Bozdemir ve stada adını veren Kulüp Eski Başkanı birer konuşma yaptılar.

Konuşmaların ardından Kur’an-ı Kerim tilaveti ve dualar yapıldı. Kurdale kesilerek açılan saha da topa ilk olarak Kaymakam Bilal Bozdemir ve Belediye Başkanı Hidayet Kılınç vurdu. Program, ilk sezonu 4. Olarak tamamlayan Anamur Belediyespor futbolcularının ilk antrenmanı ile sona erdi. Antrenmanı, Kaymakam Bozdemir ve Başkan Kılınçla birlikte vatandaşlar yeni türbinden izlediler.

 

REKLAMLAR
Nomia Trasfer,7/24 TourAnamur7/24 Tour, Profilo Toprak Ticaret, Anamur Balıkevi, Yılmaz İnşaat, Asil Gayrimenkul, Dereköy Alabalık, Anamur Ekspres, Kanal Anamur, Foto o an, Motorcu Küçük Dayı

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —