Tarih: 12.10.2022 10:16

Hüseyin İbret: ‘Ben Değil Biz Ruhu İle Hizmet Edeceğiz’

Facebook Twitter Linked-in

Mithat ÜNAL-Anamur Esnaf Kefalet Kooperatifi seçimleri yaklaşırken, Hüseyin İbret, ekibi ile çalışmalara start verdi. hiçbir personelin işten çıkarılmayacağı sözünü veren İbret, göreve geldikleri taktirde 'Ben değil, biz' anlayışı ve ekip ruhu ile hizmet vereceklerini söyledi.
Ekibini Basına Tanıttı
Bugün Albatros Kahvaltı evinde  ekibi ile Anamurda ki basın mensupları ile bir araya gelen İbret kendisini ve ekibini tanıttı. Kendisinin yanında yönetim kurulu üyesi olarak Hasan Ali Irmak, Ahmet Toprak, Figen Yayla Demirhan, ve Salih Akbacı’nın yer alacağını kaydeden Başkan Adayı Hüseyin İbret, denetim kurulunda ise Mehmet Duman ve Öznur Şenkal’ın görev alacağını söyledi.
Hiçbir Personel İşten Çıkarılmayacak
Neden aday oldunuz sorusuna cevap veren İbret, mevcut yönetimin esnafa kredi vermek  için zor şartlar ortaya koyduğunu iddia etti.  Kendi yönetimlerinde  esnafa köstek deli, destek olacaklarına vurgu yapan Anamur Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkan Adayı Hüseyin İbret; “Öncelikle hakkımızda çıkarılan dedikodulara bir son vermek istiyorum. Ne diyorlar, Hüseyin İbret ve Yönetimi göreve gelirse, personel değişikliğine gidecek diyorlar. Kesinlikle böyle bir şey söz konusu olmayacak. Bütün çalışanlar aynen görevinin başında kalacak. Biz kimseni ekmeği ile oynayan bir ekip olmayacağız. “ dedi.
Ben Değil, Biz Odaklı Çalışacağız
Tekil bir anlayışla değil, hep birlikte alınan kararlarla Kooperatifi yöneteceklerini kaydeden  İbret; “Bakın buraya nasıl bir ekip olarak gelmişsek, esnafın karşısına nasıl bu ekiple çıkmışsak, yönetim anlayışımız da aynı olacak. Ben odaklı değil, biz odaklı bir yönetim anlayışı oluşturacağız. Alacağımız kararlar ben değil, biz odaklı olacak.” İfadesini kullandı.
Hangi esnafa ne kadar kredi verilecek?
Esnaf kefalet kredisine başvurmak için, en az 3 ay süreyle esnaf kefalet kooperatifine üye olmak gerekiyor.  Daha sonra kredi çekmek istediğiniz kooperatife şahsen başvuru yapmak, TESKOMB'a bağlı bulunan başka bir kooperatife üyeliğiniz bulunmamalı. Ayrıca, işletmenizin  yıllık cirosunu gösteren belgedeki kazanç, kredi taksitlerini ödemeye yeterli olmalı. Ayrıca tapu veya araç teminatı göstermek gerekiyor.


 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —