Tarih: 17.08.2022 13:45

Fraport TAV Antalyaspor'un Almanya'nın

Facebook Twitter Linked-in

Bielefeld kentinde düzenlediği kampa katılarak takım arkadaşlarıyla birlikte çalışmaya başladı.

Antalya, 

Sigma Olomouc ile  hazırlık maçına ara veren Jigidolar, bugün Avusturya'da idmanda yeni bir döneme hazırlanmaya devam etti. Antrenör Ryza Chalimbay liderliğindeki antrenman 1.5 saat  sürdü. Bad Waltersdorf şehrinde bir ısınma ile başlayan eğitim, beş tutuş, pas ve presten ikisi ile devam etti. Bunun ardından geniş bir pas sahası oluşturan kırmızı-beyazlı ekip, son bölümde sahanın ikinci yarısında iki gol kaydetti ve oyunu oynadı.

Avusturya'da yurdun 9. gününde son antrenmanını yapan Sivaspor, yarın saat 19:00'da yurtta üçüncü ön eleme maçında BAE ekibi Al-Sharjah ile karşılaşacak. Savaşım Bad Blumau'da gerçekleşecek. Sivaspor 26 Temmuz'da Sivas'a dönecek.

Fenerbahçe'de performans gösterme çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Minjae Kim'in Napoli ile resmi bir sözleşme imzaladığına inanılsa da, essbahis sarı lacivert kasasına 18 milyon ila 20 milyon avro arasında değişen miktarlar gidecek.

Koreli oyuncudaki boşluğu doldurmak isteyen Kanarya, kadroya Flamengo'nun Brezilyalı defans oyuncusu Gustavo Henrique'yi dahil etti. Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus'un eski öğrencisi olan  29 yaşındaki oyuncu, bizzat Kızıl-Siyahlılar'dan ortalama 3 milyon euro'ya anlaşma talebinde bulundu.

Sambaji ile kısa bir görüşmeden sonra olumlu bir yanıt alındı. Enrique, Fenerbahçe'ye geçmek istediğini söyledi ve  durumu kulübe iletti.

Bunun üzerine Kanarya,  son bilgileri görüşmek üzere Gustavo Enrique'yi İstanbul'a çağırdı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —