Tarih: 17.08.2022 13:44

Sakatlığı sebebiyle yeni sürem hazırlıklarında da yer almıyordu

Facebook Twitter Linked-in

Sambacı’nın geri dönüş zamanı belli oldu. Tecrübeli sağ bek sağlık kurulu çok zaman harcadı ve yıldız isim ağustos ayında bir antrenman startı verdi.

Trabzonspor menajeri Abdullah Avcı, sezon sonu şampiyonluk röportajında Perez'in 'Beklemeyin, döneceğim' dediğini söyledi.

Avusturya'daki ilk maçın ardından İstanbul'a dönen Galatasaray, Kasımpaşa ile hazırlık maçı oynayacak. Teknik Direktör Okan Buruk ve yeni katılanlar Abdulkerim Bardakçı, Kazımkan Karataş, Sergio Oliveira, Haris Seferovic ve Leo Dubois ilk kez Nef Stadı'nda hayranlarıyla buluşacak. Hazırlık maçlarında 1 galibiyet, 1 beraberlik ve 2 mağlubiyet alan Aslan, evinde kazanmak ve moralini korumak istiyor. 40-500 TL arası bilet satışları  passo.com sitesinde devam ediyor.

Galatasaray maçları hangi kanallarda oynanıyor? Galatasaray-Kasımpaşa maçı ne zaman ve hangi kanaldan canlı yayınlanacak?

Galatasaray ile Kasımpaşa arasındaki hazırlık maçı bugün saat 20:00'de Nef Stadı'nda başlıyor. Galatasaray'ın taraftarlarla hovarda ilk maçı bu kez sadece D-Smart 77'den canlı yayınlanacak. Kanal Spor Smart'ta yayınlanıyor. Canlı aboneler haberlerde 90 dakika görünür.

Yeni bir tarlaya iniş

Bugün 'Nef' stadyumunda 'Kasımpaşa'ya karşı kapsamlı hazırlık testi yapan 'Galatasaray' dün tek antrenmanını yaptı. Yeni transferler Ceferovic ve Dubois de o gece Chimbom'da yapılan çalışmalarda yer aldı. Bu ikisinin takıma eklenmesiyle bitmemiş isim kalmadı. Sarı Kırmızılılar, dün meydana gelen tek çalışmasını akşam saatlerinde yapmış oldu. Dinamik ısınmayla süregelen idman, aktivasyon çalışmasıyla devam etti. Koşu çalışmasının arkasından taktik çalışmayla antrenman sonlandı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —