Tarih: 18.08.2022 13:47

Futbolcularla karşılaştı

Facebook Twitter Linked-in

Taraftarlar,  dönen oyuncularla fotoğraf çektirdi. Trijege: İyi bir sezon olacak

İlk kez Trabzon'a transfer olan Mahmoud Trezeguet, havaalanından ayrılan taraftarların dikkatini çekti. DHA'ya konuşan Trezeguet, 'Çok heyecanlıyız ve  bizim için iyi bir zaman olacağını umuyoruz' dedi.

Larson: Endişeliyim

Maroon and Blue takımındaki çaylaklardan biri olan Larsen şunları söyledi: 'iyi hisset. Burada çok heyecanlı ve mutluyum' dedi.

30 Temmuz Cumartesi günü Trabzonspor, Süper Kupa finalinde Demir Grup Sivasspor ile karşılaşacak.

Galatasaray'ın yeni transferi Leo Dubois, Avusturya'nın Sarı Kırmızılı ekibinin ikinci etap kampında forma giydi.

Dubois, Galatasaray'da bulunmaktan büyük gurur duyduğunu belirterek, Kasımpaşa maçının atmosferini anlattı. 'Galatasaray'a geldiğim betarina için çok gururluyum. Ne kadar büyük bir topluluk olduğumu gördüm. Havaalanı toplantısında ve ilk  hazırlık maçında taraftarların ne kadar büyük olduğunu gördüm. Gelecek daha iyi olacak. Bu bir dostluk maçında ilk kez. İlk defa takıma bu kadar tutku ve sevgiyle bağlı taraftarlar görüyorum.” sözlerini söyledi.

'Bir an önce müzakerelere başlamak istedim.'

Fransız futbolcu, Galatasaray'a geçiş süreciyle ilgili olarak, 'Galatasaray'ın benimle ilgilendiğini duyunca bir an önce görüşmelere başlamak istedim. Bu büyük bir kulüp. Gelip özel bir takıma katılmak istedim. Buraya geldim. yerimi geri almak ve akrabalarım böyle bir projede yer almaktan çok mutlu oldular. Onlara kupayı kazanacağımızı ve bunun Şampiyonlar Ligi olacağını söyledim. İlk maçımda gelip beni görecekler.'




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —