Tarih: 16.09.2022 06:54

Extreme Kupası Çorlu’da başlıyor

Facebook Twitter Linked-in

Trakya Offroad Kulübü tarafından Çorlu Belediyesi'nin katkılarıyla düzenlenen Extreme Kupası’nın ilk yarışı, 17-18 Eylül tarihlerinde 14 araç ve 28 sporcunun katılımıyla Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde gerçekleştirilecek.

Trakya Offroad Kulübü tarafından 2021 yılında hayatını kaybeden Trakya Offroad Kulübü Başkanı ve Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu Trakya İl Temsilcisi Edip Yaşar Kurtoğlu anısına Çorlu Şahpaz’da yer alan Trakya Off-Road Kulubü parkurunda düzenlenen Extreme Kupası’nın ilk yarışında 14 araç ve 28 sporcu mücadele edecek.

Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu Başkanı Eren Üçlertoprağı, otomobil sporlarına emeği geçen değerleri anmaya devam ettiklerini belirterek,  “Geçtiğimiz yıl söz verdiğimiz gibi, yeni serimiz olan Extreme Kupası’nı, kulüp başkanı, il temsilcisi ve sporcu kimliğiyle sevilen bir isim olan ve geçtiğimiz yıl aramızdan ayrılan Edip Yaşar Kurtoğlu’nun anısına gerçekleştireceğiz. Kıymetli başkanımızı bir kez daha saygı ve rahmetle anıyoruz.” ifadesinde bulundu.

Hibya Haber Ajansı




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —