Tarih: 20.09.2022 07:25

Süper Ligi'nin daha da gelişmesi için

Facebook Twitter Linked-in

En ağır şekilde cezalandırılması gerekiyor ki bir daha yaşanmasın. Normal diyemem.Zank'a birinin çarptığı talihsiz bir vaka oldu. Joseph, bu olaylardan sonra takım arkadaşlarımızı sahadan uzaklaştıran bir adamı çıkarmak için kırmızı kart gördü. Joseph çok haksız bir  kırmızı kart gördü. umarım ceza almaz. Takım arkadaşlarını korudu. ”

Trabzonspor'un en büyük çifte hissedarlarından biri olarak kabul edilen Urkanchakel'in geleceği belli. Bordo-Mavililer, betmoney transfer sürecinde Avrupa'dan resmi  teklif gelmeyen Uğurcan Çakır ile yeni sözleşme imzalama kararı aldı.

Bordeaux Mavilliers'in kazançlı bir maaş olarak gördüğü Urkan Chaquer ismini birçok Avrupa takımı gündeme getirirken, ayrılık ihtimali ortadan kalktıktan sonra taşınan Bordeaux Mavilliers, maaşını artırmak için yeni bir sözleşme imzalamanın yolu 26 yaşındaki milli takım kalecisi.

9 milyon lira kazanın

Bordeaux Mavilliers'de yıllık 9 milyon lira maaş alan 26 yaşındaki kalecinin maaşının yeni eklenenlerle 20 milyon liraya çıkması bekleniyor. Uğurcan'ın sözleşmesi 2024'te bitiyor ve 2026'dan sonra yeniden gözden geçirilmesi planlanıyor.

Uğurkan, konuyla ilgili  geçen yaz yaptığı açıklamada, 'Başkan Ertuğrul Doğan ile sözleşmeyi görüştük. Tabii ki çözeceklerini söylediler. Bu nedenle betmoney giriş ücretler dengelidir. Ve Trabzonspor bize hak ettiğimizi verdi. Artık bununla ilgili herhangi bir sorunumuz yok. Aslında bu konuyu tartışmıştık. ' Ugulkan, 'Kulübüm için her şeyi yapacağım. Bu takım beni bu noktaya getirdi.'




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —