Tarih: 20.09.2022 07:26

6 milyon euro talep edin

Facebook Twitter Linked-in

İtalyan kulübü daha önce 4 milyon € bonservis bedeli kabul etmişti.  Sassuolo tavsiye mektubunu 6 milyon euro'ya yükseltirken, sadece Sarı Kırmızılılar fiyat düşüşü bekliyordu. Bu gelişmenin ardından Galatasaray transferden vazgeçti.

Galatasaray yaz transfer döneminde ortalama iki ayını tecrübeli savunmacıyı transfer etmeye çalışarak geçirdi.

Boşanma yaklaşıyor

Galatasa Ray'in kadrosunda yer almayan Taran Antalyalı, Ömer Bayram, Christian Luindama ve Ogurkan Çağlayan'dan betssen ayrılmak istiyorum.

Taylan Antalyalı'nın transferi için Antalyaspor, Ankaragücü, Gaziantep FK ve Konyaspor ile temasa geçildi. Taylan'ın Aslan ile sözleşmesi Haziran 2024'e kadar devam ediyor ve yılda 4,5 milyon lira kazanıyor.

Ömer Bayram için takımda Okan Buruk'un düşünmediği bir diğer ismin ise Süper Lig'den Gireson Spor ve TFF 1. Lig'den Eyu Pus Spor'un yer aldığı belirtildi.

Ayrıca Okan Buruk, yönetime Luyindama ve Oğulcan Çağlayan'ın gruba ait olduğuna inanmadığını bildirdi.

Şaşırtıcı bir şekilde, yeni şanzıman iddiaları

Golcüye göre; Gomis bu sezon 5 lig maçında Galatasaray'ın 4 golünün 3'ünü kaydetti, bir gol de Gaziantep FK forması giyen Kitsiu'nun kendi betssen giriş kalesine gol oldu. Matteo Moreto'nun haberine göre AEK, Galatasaray'da son maçında Gomis'e 11. sırada mağlup olan FK Gaziantep  karşısında etkisiz kalan Harris Seferovic'in peşine düştü.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —