-
BIST 100
16287,81%0,58
-
DOLAR
44,18% 0,16
-
EURO
50,81% -0,19
-
GRAM ALTIN
7233,18% 0,39
-
Ç. ALTIN
11762,72% 0,00
Zaferin 100. Yılı’nda Menteşe ve Bodrum’da coşkulu kutlama
30 Ağustos Zafer Bayramının 100. yıl dönümü Menteşe ve Bodrum’da çeşitli etkinliklerle kutlandı. Fener Alayı yürüyüşlerinin renkli görüntülere sahne olduğu kutlamalarda Menteşe’de Pinhani, Bodrum’da ise Manga konserleri düzenle
30 Ağustos Zafer Bayramının 100. yıl dönümü Menteşe ve Bodrum’da çeşitli etkinliklerle kutlandı. Fener Alayı yürüyüşlerinin renkli görüntülere sahne olduğu kutlamalarda Menteşe’de Pinhani, Bodrum’da ise Manga konserleri düzenledi.
30 Ağustos 1922’de Dumlupınar’da Mustafa Kemal Atatürk’ün başkumandanlığında zaferle sonuçlanan Büyük Taarruzu anmak için her yıl düzenlenen 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 100. Yıl dönümü, Muğla’da büyük bir coşku ile kutlandı. Menteşe ve Bodrum ilçelerinde geniş katılımın olduğu 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları renkli görüntülere sahne oldu.
Bodrum’da Manga, Menteşe’de ise Pinhani rüzgârı esti
Muğla Büyükşehir Belediyesi ve Bodrum Belediyesi işbirliğinde 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 100. Yıl dönümü nedeniyle Bodrum’da çeşitli etkinlikler düzenledi. Bodrum’da Milta Marina önünden başlayan Fener Alayı yürüyüşü, Bodrum Belediye Meydanı’nda son buldu. Ellerinde Türk bayrakları ve meşalelerle yürüyerek konser alanına gelen vatandaşlar renkli görüntüler oluşturdu. Yürüyüşün ardından Bodrum Belediye Meydanı’nda toplanan kalabalık Manga Konseri ile unutulmaz bir gece yaşadı. Manga konserde, “Bir Kadın Çizeceksin”, “Cevapsız Sorular” gibi sevilen bir çok eserini seslendirdi.
Menteşe ilçesinde ise Cumhuriyet Meydanı’nda binlerce vatandaş 30 Ağustos Zafer bayramını coşku ile kutladı. Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, CHP Parti Meclis Üyesi Gizem Sayar Özcan, CHP Muğla İl Başkanı Âdem Zeybekoğlu ve Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş’ün de katıldığı etkinlikler Cumhuriyet Meydanı’nda Fener Alayı Yürüyüşü ile başladı. Yürüyüşün ardından Cumhuriyet meydanında toplanan kalabalık Pinhani konseri ile unutulmaz bir gece yaşadı.
Başkan Aras, “Yaşasın Atatürk, Yaşasın Cumhuriyet”
30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamalarını Muğla Büyükşehir Belediyesi ve Bodrum Belediyesi olarak beraber planladıklarını ifade eden Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, “Gazi Mustafa Kemal Atatürk 26 Ağustos’ta Afyon Kocatepe’de Büyük Taarruza başladığı zaman hayalinde bizlere özgür ve bağımsız Türkiye Cumhuriyetini bırakmak vardı. Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının ruhları şad olsun. Biz bugün onlar sayesinde bu meydanda binlerce kişi ile beraber zaferimizi, ülkemizin bağımsızlığını, cumhuriyetimizin kuruluşunu kutluyoruz. Sizlere hem Muğla Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Dr. Osman Gürün, hem de Bodrum Belediyesi adına çok teşekkür ederim. 30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun. Yaşasın Gazi Mustafa Kemal Atatürk, Yaşasın Cumhuriyet” dedi.
Başkan Gürün, “Hepimizin yolu açık, rehberi Mustafa Kemal Atatürk olsun”
Menteşe’de düzenlenen 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinliklerine katılan Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 100. Yılını vatandaşlar ile birlikte coşku içerisinde kutladıklarını ifade etti. Başkan Gürün, “Yeni bir yüzyıla adım atıyoruz. Gençler olarak sizler Türkiye’nin yeni yüzyılında bütün görevlere talip olacaksınız. 30 Ağustos Zaferinin nasıl kazanıldığını bilmemiz gerekiyor. Mustafa Kemal Atatürk 1919’da çıktığı Samsun’dan daha önce yapacağı bütün stratejiyi belirlemiş ilk önce zafer bayramını sonra da cumhuriyeti bizlere hediye etmiştir. Hiç umutsuz olmaya gerek yok. Çektiğimiz bütün sıkıntıların üstesinden hep birlikte olursak, ayrıştırmadan birleştirerek yürürsek gelebiliriz. Yeni yüzyıla hep beraber büyük bir umutla yürümeliyiz. Hepimizin yolu açık, rehberi Mustafa Kemal Atatürk olsun” diyerek sözlerini tamamladı.
Kaynak: (BYZHA) - Beyaz Haber Ajansı
Anamur’da Yürekleri Dağlayan Kaza: Direksiyon Hakimiyeti ve 3 Saniyelik Mikro Uyku Sendromu
Anamur-Abanoz Yolunda Katliam Gibi Kaza: 3 Ölü, 11 Yaralı
Kaymakam Kemal Duru’dan 12 Mart İstiklal Marşı Mesajı
Minik öğrenciler Mehmet Akif Ersoy’u andı
Başkan Recep Tayyip Erdoğan: Maaş ve İkramiye 14 Mart’tan İtibaren Hesaplarda
Minimalist Gelinliklere İlgi Patladı: Narciso Rodriguez Aramaları Zirve Yaptı
Japon Tatlı Patatesi Küresel Trend Oldu: “Japanese Sweet Potato Chocolate Cake” Tarifi Patlama Yaşıyor
ENHYPEN ve Heeseung Sosyal Medyada Gündem Oldu: “Heeseung Ayrılıyor mu?” Sorusu Hayranları Harekete Geçirdi
“90’larda Nasıldın?” Trendi Patladı: Sosyal Medyada Nostalji Rüzgârı
“XO, Kitty” Fırtınası: Arama Trendleri Yüzde 750 Arttı, Hayranlar Aynı Sorunun Peşinde!
İnşaat Sektöründe Yeni Dönem: Modern Çatı Çözümleri ve Maliyet Analizi
MHP MERSİN MİLLETVEKİLİ DR. LEVENT UYSAL’DAN 4 MİLYON GENCE ÖĞRENCİ AFFI VE 100 BİN MEZUNA DENKLİK ÇAĞRISI
Anamur’da Ramazan Buluşması: İl Müftüsü Mustafa Topal Din Hizmetlerini Yerinde İnceledi.
MİLLETVEKİLİ UYSAL, MERSİN’İN ELEKTRİK VE SOSYAL GÜVENLİK TALEPLERİNİ ANKARA’YA TAŞIDI
Jandarma Anamur ve Aydıncıkta On Binlerce Makaron ve Yüzlerce Paket Kaçak Sigara Ele Geçirdi
Tarsus’ta Kaçak Kazı Operasyonu: Define Arayan Şüpheli Jandarmaya Yakalandı
Prof. Dr. Kürşat Şahin Yıldırımer: “Sosyal Medya Çağında Gençler Kimlik Baskısı Altında”
Anamur Şoförler Odası’ndan Birlik ve Beraberlik İftarı
Anamur Şöförler Ve Otomobilciler Odası Baskanlığından iftar Sofrası
VEFA Projesi Anamur'da Yüzleri Güldürüyor
Sms Onay Hizmetleri ile SMS Onay ve Sanal
19 Yıl Hapis Cezası Bulunan Şahıs JASAT Operasyonuyla Yakalandı
Ceyhan’da Depoda Tüp Patladı 40 Güvercin Telef Oldu
7 Mart Çılgın Sayısal Loto Sonuçları Açıklandı: Gözler Büyük İkramiyede!
Müftü Deresi Yaşam Vadisi’nde Çalışmalar Haziran’da Başlıyor
Bu İftarda Manevi Ruh Gönüllere Dokundu
Yemek Yardımı Düzenlemesinde Lokanta ve Küçük İşletmeler İçin Eşitlik Çağrısı
3-D Oyun Konsolu Hakkında Bilmeniz gerekenler
Kadınlar Toplumsal Gelişimin Temel Taşıdır
Son Nesilden Yeni Doğuş Senaryosu
Yükleniyor

