Tarih: 10.09.2022 18:34

Antalya 07 Basketbol - Galatasaray

Facebook Twitter Linked-in

 

6 safkan İngiliz midilli ile günün 6. maçı olan Yenimahalle Belediye Başkanı Yarışı, maçın son sahasına kadar kıyasıya bir mücadeleye sahne olurken, seyircilerin coşkusu da yüksekti.

Yarışı Baba Şahin, Çakları, Ateşin Doğuşu, Kaptan Amerika, Çetrefilli ve İngiliz Safkan Gökdenizim'in 2200 metre çim pistte mücadele kralgaming ettiği yarışı Yenimahalle Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Kartal izledi.

İngiliz Safkanlar Savaşı

Yenimahalle Belediye Başkanlığı Koşusu'nu Gökhan Kocakaya yönetirken zorlu bir mücadele oldu ancak 5. olan 2.17.78'de 3.5 boy ile karışık bir bitiş, 2. Çakırlar ise 1. İkinci oldu. Yer, Gökdenizizm üçüncü, Kaptan Amerika ise 4 numaralı yarışı tamamladı.

Yarışmanın ardından İbrahim Sümer'in üyesi Çetrefilli kazandı ve Yenimahalle Belediye  Başkan Yardımcısı Mehmet Kartal, antrenör Veysel Tekin'i tebrik ederek İbrahim Sümer adına birincilik plaketini tebrik etti.

Eczacıbaşı Future Slam Dunk projesi kapsamında  İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Kocaeli, Tekirdağ, Muğla, Mersin, Adana, Eskişehir'de 25 kampüste 150'ye yakın teknik ve idari ekip görev yapıyor ve 2022- Sezonunda da devam edecek. 2023; veriler birkaç toplantıda paylaşıldı ve sezona hazırlanmak için İstanbul'daki Kovan Spor  ve Kültür Merkezi'nde bir araya geldiklerinde kralgaming giriş kabul edildi. Ek çalıştaylar ve antrenmanlar.

Eczacıbaşı Future Slam Dunk Kampüsü 7. Çalıştayı, Eczacıbaşı Spor Kulübü  Başkanı Faruk Eczacıbaşı ve Eczacıbaşı A Takımı Başantrenörü Ferhat Akbaş konuşmacı olarak katılır.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —