Tarih: 30.11.2022 05:45

Şirket haberleri

Facebook Twitter Linked-in

AKBNK – 434 gün vadeli 45,9 milyon TL tutarında bono ihraç edildi.

AVOD – Şirketin 900 KW gücünde GES Elektrik Üretim Tesisi kurulum talebinin GDZ Elektrik tarafından olumlu karşılandığı, GDZ Elektrik tarafından şirkete Çağrı Mektubu verildiği açıklandı.

CLEBI – Şirketin bağlı ortaklığı KSU’nun, yatırımların gerçekleştirmesi ve artan faaliyetlerinin finansmanı için ihtiyaç duyduğu 45,5 milyon Hint Rupisinin primli sermaye artışı yapmak suretiyle karşılanmasına, 30,7 milyon Hint Rupisinin şirket tarafından ödenmesine karar verildiği açıklandı.

DOHOL – CELHA’nın satışının 26,1 milyon euro bedel üzerinden tamamlandığı açıklandı.

EDIP & IEYHO & PCILT – VBTS kapsamında şirket paylarına 29 Aralık’a kadar brüt takas tedbiri getirilirken, açığa satış ve kredili işlem yasağı da 29 Aralık’a kadar uzatıldı.

EKGYO – Şirket projelerinden Batı Yakası'nin yüklenicisi ile yapılan sözleşmeye ek protokol ile 403,6 milyon TL olan Asgari Şirket Payı Toplam Gelirinin 1,1 milyar TL’ye yükseltildiği açıklandı.

GLBMD – GOL (Global On – line) ve Global On – Line (GOL) markalarının kullanılması için yapılan izin başvurusunun SPK tarafından onaylandığı açıklandı.

ISMEN – 38 gün vadeli 1,1 milyar TL tutarında bono ihraç edildi.

IHLAS & RYSAS & VBTYZ – VBTS kapsamında şirket paylarına 29 Aralık’a kadar açığa satış ve kredili işlem yasağı getirildi.

KONKA – 928.754 m2’lik alana Dekor Kağıdı Yatırımı ile ilgili olarak Özel Endüstri Bölgesi Statüsü verilmesi için Bakanlığa başvuruda bulunulduğu açıklandı.

KOZAL – Nevşehir’de bir kişiye ait ruhsat sahasının, şirkete devri için ön anlaşma yapıldığı ve devir işlemleri için MAPEG’e başvuru yapıldığı açıklandı.

MIATK – Şirketin bağlı ortaklığı Tripy Mobility’nin sermayesinin 1 milyon TL’den 10 milyon TL’ye yükseltildiği açıklandı.

NTGAZ – 500 milyon TL’ye kadar borçlanma aracı ihraç edilmesi kapsamında SPK’ya başvuru yapıldığı açıklandı.

RALYH – 750 milyon TL’ye kadar borçlanma aracı ihraç edilmesine karar verildiği açıklandı.

SNGYO – İstanbul Sancaktepe’deki 1.935 m2’lik bağımsız bölümün 40,0 milyon TL’ye satıldığı, satış sonucunda 36,5 milyon TL kar elde edildiği açıklandı.

SMRTG – Şirketin %100 bağlı ortaklığı Smart Güneş Enerji Ekipmanları ile yurt içinde bir müşterisi arasında GES kurulumuna istinaden 0,91 milyon dolarlık sözleşme imzalandığı açıklandı.

TKNSA – 1 milyar TL’ye kadar borçlanma aracı ihraç edilmesine karar verildiği açıklandı.

VAKBN – 91 gün vadeli 200 milyon TL tutarında bono ihracı kapsamında SPK’ya başvuru yapıldı.

Kaynak İnfo Yatırım
Hibya Haber Ajansı




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —