Tarih: 10.09.2022 08:20

Fatih Terim ile oynadığı ilk maçında 1-1 berabere kaldı

Facebook Twitter Linked-in

Stadyum. Başakşehir kazanırsa seti atlayacaklar, berabere kalırlarsa maç uzatmaya gidecek.  Avusturya Futbol Federasyonu'ndan Manuel Schuttengruber maçın kontrolünü devralacak. Schuetengruber'in yardımcıları Roland Brandner ve Robert Steinacher olacak.

Özil, Traoré yok

Antrenör Emre Belözoğlu, maçtan mutlak galibiyetle ayrılmak istiyor. İstanbul takımı eksik olmasa da UEFA tarafından seçilen ünlü İstanbul takımı Özil, betbey grup aşamasında da mutluluğu bekleyecek. Yeni transfer Traoré bu maçın klasmanında görünmüyor.

Royal Antwerp - Başakşehir maçı saat kaçta, ne zaman ve hangi kanalda oynanacak?

Bosuil Stadyumu'ndaki Real Antwerp-Başakşehir maçı bugün 21:45 CEST'de başlıyor. Maçın canlı skorları ve bilgileri TRT 1'den canlı yayınlanacak ve bunu haberlerde konuşacağız.

Royal Antwerp-Başakşehir Olası 11s:

Royal Antwerp: Butez, De Laet, Vines, Alderweireld, Nainggolan, Yusuf, Gerkens, Miyoshi, Tenorio, Balikwisha, Frey

Başakşehir: Vulkan, Kai Sala, Duarte, Eprenu, Lima, Mahmut, Berke, Alexic, Deniz, Münir, Okaka

Fenerbahçe, Avrupa Ligi'nde grup aşamasında kalmak için bugün son adımı atacak. Sarı Lacivertliler bu kez Kadkojurk Stadı'nda Avrupa Ligi betbey giriş play-off açılış maçında kendilerini 2-0 mağlup eden Avusturya Viyana ile karşılaşacak. İspanyol hakem Jesus Gil Manzano'nun çalıştırdığı bu karşılaşmada Fenerbahçe'nin bir kazananı bir de kaybedeni var. Ev sahibi iki farklı şekilde kazanırsa, oyun uzatmalara gidecek ve Avusturya Viyana'ya 3 veya daha fazla farklı galibiyet verecek.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —