Tarih: 27.09.2022 10:02

Yüksek Dayanıma Sahip Fiber Lazer Makinesi

Facebook Twitter Linked-in

 

Tıpkı diğer alanlarda olduğu gibi makine imalatı sektöründe de sistemlerin yüksek mukavemetli olmaları beklenir. Mukavemet analizleri gerekli bilgisayar programlarından yapılabilmektedir. Dayanımları ve malzeme bilgileri girilen ürünlerin ne kadar dayanıma sahip oldukları ve hangi yük altında nasıl çalıştıkları görülebilmektedir. Bunun dışında üç boyutlu tasarım programlarından da makine tasarım işlemleri gerçekleştirilmektedir.

MVD Makine teknolojinin son ürünlerini makinelerini tasarlarken kullanmaktadır. Fiber lazer makinesi başta olmak üzere birçok farklı ürünün tasarımını gerçekleştirmektedir. Sahip olduğu tecrübeli personeli sayesinde teorik bilgiyi pratik bilgi ile buluşturmaktadır. Alanında tecrübeli mühendislere sahip olan firmanın önemi gün ve gün artmaktadır. Hâl böyle olunca hem yurt içinde hem de yurt dışında makine imalatı konusunda önemli bir yere sahiptir.

Uygun tasarım ve yüksek mukavemet

Makine tasarımlarında yüksek mukavemet aranan bir özelliktir. Ağır yükler altında çalışan makinelerin gövdeleri ve taşıyıcı elemanlarının sağlam malzemelerden üretilmeleri beklenir. Bunun dışında tasarım konusu da oldukça önemli bir yere sahiptir. Bir makine tasarlanacakken onun operatörler tarafından kolay bir şekilde yönetebilmesi beklenir.

Tasarım işlemi bu şekilde gerçekleştirilen makineler operatörler tarafından da sevilmektedir. MVD Makine 70 yılı aşkın tecrübesi sayesinde başta fiber lazer kesim makinesi olmak üzere birçok farklı makinenin imalatını yapmaktadır. Firma hem yurt içinde hem de yurt dışında hak ettiği değere böylelikle sahip olmaktadır.

Kaynak: https://www.mvd.com.tr/tr/urunler/fiber-laser-ilaser




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —