Tarih: 12.08.2022 13:32

Yönetim Kurulu Üyeliği Mentorluk ve Geliştirme Programı başlıyor

Facebook Twitter Linked-in

Türkiye Kurumsal Yönetim Derneği (TKYD) ve MY Executive iş birliği ve Galatasaray Üniversitesi’nin desteğiyle hayata geçirilen Yönetim Kurulu Üyeliği Mentorluk ve Geliştirme Programı (myboardmember.com.tr) Sonbahar'22 Dönemi, 5 Ekim 2022 tarihinde başlıyor.

Şirketlerin güçlü ve sürdürülebilir bir yapıya sahip olmaları amacıyla yönetim kurulu üyeliğinde ihtiyaç duyulan öncelikli bilgilerin, güncel örnek vakalar ile ele alınarak paylaşıldığı   Yönetim Kurulu Üyeliği Mentorluk ve Geliştirme Programı, Türkiye Kurumsal Yönetim Derneği (TKYD) ve MY Executive iş birliği ve Galatasaray Üniversitesi’nin desteğiyle hayata geçiriliyor. Program’da, şirketlerdeki yönetim kurulu üyelerinin ve üye adaylarının, desteklenmesi, güçlendirilmesi ve geleceğine yön verdikleri şirketlere sağladıkları katma değerin artırılması amaçlanıyor.

Halihazırda yönetim kurulu üyesi olanlar, aile şirketlerinde yönetime katılan ya da katılmaya hazırlanan yeni nesil aile üyeleri, yönetim kurulu üyeliğine aday C Level yöneticiler ve yönetim danışmanları programa başvurabiliyor. İş dünyasının önemli isimlerinin mentor olarak tecrübelerini paylaştığı program; “Eğitimler”, “Tecrübe Paylaşımı Webinar’ları”, “Mentor-Menti Görüşmeleri” ve Galatasaray Üniversitesi iş birliğinde gerçekleştirilen “Yönetim Kurulu Simülasyonları” olmak üzere dört bölümden oluşuyor. Toplam 16 hafta süren programın sonunda katılımcılar, sertifika almaya hak kazanıyor.

Programın ilk iki döneminde mentorluk yapan isimler arasında; Aclan Acar, Ahmet Dördüncü, Ali Pandır, Ali Ülker, Arzuhan Doğan Yalçındağ, Prof. Dr. Aytül Erçil, Cüneyt Türktan, Duygu Yılmaz, Ethem Kutucular, Feyyaz Ünal, Galya Molinas, Hakan Eminsoy, Hurşit Zorlu, Mehmet Sami, Murat Kolbaşı, Murat Selek, Murat Ülker, Müge Yalçın, Orhan Turan, Perihan İnci, Sedat Eratalar, Dr. Tamer Saka, Tanyer Sönmezer, Tayfun Bayazıt ve Dr. Yılmaz Argüden yer alıyor.

Program hakkında bilgi almak ve ön kayıt yaptırmak için: myboardmember@tkyd.org - 0 212 347 62 00


Hibya Haber Ajansı




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —