15961,60%-0,25
43,40% 0,03
52,24% 0,05
7217,71% -0,07
11686,98% 0,00
Dışişleri Bakan Yardımcısı Büyükelçi Sedat Önal, Türkiye ve Gürcistan arasında gerçekleştirilecek siyasi istişareler için 7 Eylül tarihinde Gürcistan'a gidecek.
Dışişleri Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada şöyle denildi:
'Ülkemiz ile Gürcistan arasında siyasi istişareler, Dışişleri Bakan Yardımcısı Büyükelçi Sedat Önal ve Gürcistan Dışişleri Bakan Yardımcısı Lasha Darsalia başkanlığındaki heyetler arasında 7 Eylül 2022 tarihinde Gürcistan’da yapılacaktır.
İstişarelerde, stratejik ortağımız ve yakın komşumuz Gürcistan’la ikili ilişkilerimiz gözden geçirilecek; bölgesel ve uluslararası gelişmeler istişare edilecektir.'
Hibya Haber Ajansı
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.