Tarih: 15.08.2022 13:42

Yarışlarda birinci olduk ve bundan sonraki tüm yarışlarda liderliği kazanmayı hedefliyoruz

Facebook Twitter Linked-in

Birhan Emre Yazıcı, harika vakit geçirdiklerini ve tüm dünyada manşetlere taşındıklarını hatırlatarak, şunları söyledi: Taç taktık. Bu dosya dünden. Bir hikaye daha yazarız.' Bu sözler onun ne kadar alçakgönüllü olduğunu gösteriyor. Camia olarak tarihin son sayfaları yazılana kadar olan sürece hepimiz sabırla destek vereceğiz. Bu organizasyon bize yeni mutluluklar veriyor. Size de getireceğine inanıyorum. ”

Liderlik, teknik ekip ve futbol takımlarının en büyük destekçilerinin taraftarlar olduğunu söyleyen Yazıcı, 'Toplum olarak dipbet katkı sağlamaya devam etmeye hazırız. Yıllarca süren ıstırap ve ıstırap artık yerini yeni neşe ve mutluluklara bırakacak. Bütün dünya bizim toplumda ne yaptığımızı izliyordu. Dev  uyandı ve ona çok hayranız. Umarım bir daha böyle bir şey olur.”

Erzurum'da yeni sezona hazırlanan Rizespor hızlı antrenman yapıyor.Yayla kampında yaptığı hazırlık ve  hazırlık maçları ile  yeni sezona hazırlanan Rizespor, merkez, Yeni transferlerle takımınızı güçlendirin. Bu arada, Rizespor'a yeni transferinin ardından Erzurum kampının ikinci etabına katılan 25 yaşındaki sol kanat oyuncusu Benhur Keser, İHA konusundaki tutumunu açıkladı. Genç kanat oyuncusu, yeni sezonda kendilerini Süper Lig'den daha zorlu bir ligin  beklediğini ancak Süper Lig'e çıkmak için elinden gelen her şeyi yapacağını söyledi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —