Tarih: 06.02.2023 07:28

OKX, Istanbul Fintech Week’in isim sponsoru oldu

Facebook Twitter Linked-in

Dünyanın lider kripto para borsalarından OKX, Istanbul Fintech Week’in isim sponsoru oldu. 8-9 Şubat 2023 tarihlerinde gerçekleşecek olan Istanbul Fintech Week, en büyük bölgesel finansal teknoloji buluşması olarak biliniyor. Dünyanın her yerinden finans şirketleri, yatırımcılar, yenilikçiler ve girişimciler için bir fikir buluşması sağlanıyor. IFW, katılımcıların ziyaret edebileceği iki ana zirveden oluşuyor: Blockchain Fest ve Dijital Finans Zirvesi.

Etkinlik süresi boyunca katılımcılar, piyasa zorluklarının üstesinden gelmek için; regülasyonların nasıl geliştiği, Blockchain'in ticaretin geleceğini nasıl etkilediği, Web3'ün hayatımızı nasıl değiştirdiği ve dijital para birimlerinin geleceği gibi konuları tartışacaklar.

Istanbul Fintech Week’e sponsor olmalarına ilişkin değerlendirmelerde bulunan OKX Pazarlama Direktörü Haider Rafique, “Türkiye, Blockchain ve Web3 inovasyonları için dünyanın en dinamik ülkelerinden biri haline geldi. Ek olarak, Türkiye bölgedeki en yüksek kripto kullanıcı tabanlarından birine sahip. Bu nedenle fintech sektörünün en etkin küresel buluşmalarından biri haline gelen İstanbul Fintech Week 2023'ün isim sponsoru olmaktan büyük heyecan duyuyoruz. Etkinlik kapsamındaki önemli tartışmalara katılmayı ve fintech endüstrisindeki en iyi beyinlerden göz dolduran içgörüleri duymayı dört gözle bekliyoruz.” dedi.

Öte yandan, OKX Küresel Kamu İlişkileri Yöneticisi Tim Byun, Blockchain Fest’in açılışında merkezi olmayan bir ortamda merkezi ticaretin evrimi üzerine bir konuşma gerçekleştirecek. Ayrıca Byun, organizasyon kapsamında düzenlenecek olan panelde, son dönemdeki kripto endüstrisi tartışmalarının ardından muhtemel yeni hükümet regülasyonları hakkındaki görüşlerini paylaşacak.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —