-
BIST 100
16088,00%-1,23
-
DOLAR
44,16% 0,22
-
EURO
50,49% -0,78
-
GRAM ALTIN
7134,90% -0,98
-
Ç. ALTIN
11685,77% -0,65
Yarım asır önce Asfalt Osman'ın açtığı yol aynı duruyor
AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, Karabağlar ve Narlıdere'de katıldığı programlarda vatandaşlarla bir araya geldi.
AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, Karabağlar ve Narlıdere'de katıldığı programlarda vatandaşlarla bir araya geldi. CHP'li Soyer yönetimindeki İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin ve CHP'li Selvitopu yönetimindeki Karabağlar Belediyesi'nin iş yapmaktan aciz olduğunu belirten Kaya, her iki ismin de vatandaşa karşı verdikleri sözleri tutmadığını söyledi. Kaya, Narlıdere'ye 44 bin metrekarelik bir rekreasyon alanı yapmak için çalışmaların başlatıldığını açıkladı.
KARABAĞLAR'IN KARA BAHTI OLDULAR, BECERİKSİZLİKLERİYLE DESTAN YAZDILAR!
Karabağlar'da ilk olarak Eskiizmir Bayburtlular Kültür ve Yardımlaşma Derneği'ne konuk olan Kaya, dernek üyelerinin taleplerini dinledi. Kibar Mahallesi Muhtarı Sedat Yegül'ü de ziyaret eden Kaya, burada mahalle sakinleri ile bir araya geldi. Muharrem Ayı münasebetiyle Karabağlar Erenler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından gerçekleştirilen Aşure ve Lokma Hayrı etkinliğine de katılan Kaya, Karabağlar Mahallesi'nde esnaf ziyaretleri yaptı. Karabağlar Mahalle Muhtarlığı'nda Muhtar İbrahim Kocaman ve mahalle sakinleriyle buluşan Kaya, vatandaşların istek ve taleplerini dinledi. CHP'li Büyükşehir ve Karabağlar belediyelerinin el ele verip Karabağlar'ı hizmetsizliğe mahkum ettiğini belirten Kaya, 'CHP'li Soyer ve CHP'li Selvitopu Karabağlar'ın kara bahtı oldu, beceriksizlikleriyle destan yazdı. İkisi de çok uyumlu. Çünkü ikisi de aynı, iş bilmez ve beceriksiz' dedi.
LAFA GELİNCE MANGALDA KÜL BIRAKMAZLAR, İŞE GELİNCE ORTADAN KAYBOLURLAR!
CHP'li Karabağlar Belediyesi'nin ve Büyükşehir Belediyesi'nin vatandaşa karşı verdikleri sözleri tutmadığını belirten Kaya, 'Lafa gelince mangalda kül bırakmazlar, işe gelince ortalıktan kaybolurlar. CHP'li Karabağlar Belediyesi, Eskiizmir Caddesi bağlantı yolunu yapacaktı, ne oldu? Sırrı Atalay Caddesi'nde yol genişletme, Uzundere Caddesi'nde otoban bağlantısı çalışmaları yapacaklardı, çivi çakmadılar. Verdikleri sözler unutuldu zannediyorlar. 55 sene önce rahmetli Osman Kibar'ın açtığı Eskiizmir Caddesi aynı şekilde duruyor. Nam-ı Diğer Asfalt Osman'ın yarım asır önce açtığı yolun asfaltlanmasını bile yapmaktan acizler' şeklinde konuştu.
BATTI-ÇIKTI'YI GEÇTİK, YAYA ÜST GEÇİDİ YAPIN!
Karabağlar'ın içinden geçen Yeşillik Caddesi'nin CHP'li Büyükşehir'in talebi üzerine Karayolları'ndan belediyeye devredildiğini hatırlatan Kaya, 'CHP'li Tunç Soyer Belediye Başkanı olur olmaz, Karabağlar Yeşillik Caddesi'nde trafiği rahatlatmak üzere üç battı çıktı yapmak için Karayolları'ndan tahsis talep etti. Bu talep,
Sayın Cumhurbaşkanımızdan çözülmesini istediği dört konu içinde de vardı. Karayolları Genel Müdürlüğü, battı çıktı yapmak üzere Yeşillik Caddesi'ni İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne tahsis etti. 3 buçuk sene geçti, bırakın bir çivi çakmayı projesini bile hazırlayamadılar. Battı çıktıyı geçtik, bari vatandaşın karşıdan karşıya geçebilmesi için talep ettiği yaya üst geçitlerini yapın. Ama yapamazlar, beceremezler. Biz şimdi buradan söylüyoruz, yapamayacağınızı açıkça belirtirseniz vatandaşımızın istediği yaya üst geçitlerini biz yaparız' dedi. Kaya, Karabağlar'daki son programında Karabağlar'da yapılacak TOKİ konutlarında hak sahibi olan vatandaşlarla bir araya geldi.
NARLIDERE'YE YENİ BİR YAŞAM ALANI
Narlıdere'de Çamtepe Mahallesi'nde esnaflarla kahvaltıda buluşan, mahalle muhtarı Ali Kemal Bülbül'ü ziyaret eden Kaya, mahalle sakinlerinin istek ve taleplerini dinledi. Narlıdere Kent Konseyi'nde Başkan Mükerrem Demir ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile bir araya gelen Kaya, ilçenin sorunlarıyla alakalı bilgi aldı. Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği Narlıdere Şubesi'ni de ziyaret eden Kaya, Başkan Ali Şafak ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile buluştu. Ilıca Mahallesi'nde esnaf ziyaretleri yapan, Sahilevleri Balıkçı Barınağı'na giderek Narlıdere Su Ürünleri Kooperatifi'nin üyelerine konuk olan Kaya, balıkçı esnafının taleplerini aldı. Narlıdere'de Huzur Mahallesi Mithat Paşa Caddesi üzerinde bulunan, İzmirliler'in Mavi Yeşil Restoran olarak bildiği alanın Gençlik ve Spor Bakanlığı'na tahsisinin yapılması için çalışmaların başlatıldığını açıklayan Kaya, mülkiyeti hazineye ait olan 44 bin metrekarelik yeri rekreasyon alanı olarak değerlendirmeyi düşündüklerini söyledi. Yeşil alanı artırarak yeni bir yaşam alanı kazandırabileceklerini belirten Kaya, 'Narlıdere'mizdeki 44 bin metrekarelik hazine arazisinin Gençlik ve Spor Bakanlığımıza tahsisini sağlamak için çalışmaları başlatıyoruz. Burada yeşil alanı daha da artırarak, eğitim, spor ve rekreasyon alanları yapılabilir. Gençlerimizin iş veya okul saatleri dışındaki zamanlarını değerlendirebilecekleri, nezih ve kaliteli bir alan tesis edilebilir. Ortaya çıkan yeşil alanı kentsel mekanla bütünleştirdiğimizde Narlıdere için güzel bir yaşam alanı sağlayabiliriz' ifadesinde bulundu.
Kaynak: (BYZHA) - Beyaz Haber Ajansı
90’lı Yıllar Neden Yeniden Trend Oldu? Sosyal Medyada Nostalji Rüzgârı
Doktorlara Göre Bağışıklığı Güçlendiren 5 Besin
Yapay Zeka Kapıda: Microsoft'tan Korkutan Rapor! 40 Meslek Tarihe mi Karışıyor?
Yapay Zeka Geleceğin Mesleklerini Nasıl Değiştirecek?
Japon Tatlı Patatesi Neden Trend Oldu? Sağlıklı Beslenme Tutkunları Bu Lezzeti Konuşuyor
2026 Emekli Paketi Şekilleniyor: Maaş, Sosyal Haklar ve Sağlıkta Yeni Dönem
Anamur’da Çocuklar Camide Buluştu
Anamur’da Yürekleri Dağlayan Kaza: Direksiyon Hakimiyeti ve 3 Saniyelik Mikro Uyku Sendromu
Anamur-Abanoz Yolunda Katliam Gibi Kaza: 3 Ölü, 11 Yaralı
Kaymakam Kemal Duru’dan 12 Mart İstiklal Marşı Mesajı
Minik öğrenciler Mehmet Akif Ersoy’u andı
Başkan Recep Tayyip Erdoğan: Maaş ve İkramiye 14 Mart’tan İtibaren Hesaplarda
Minimalist Gelinliklere İlgi Patladı: Narciso Rodriguez Aramaları Zirve Yaptı
Japon Tatlı Patatesi Küresel Trend Oldu: “Japanese Sweet Potato Chocolate Cake” Tarifi Patlama Yaşıyor
ENHYPEN ve Heeseung Sosyal Medyada Gündem Oldu: “Heeseung Ayrılıyor mu?” Sorusu Hayranları Harekete Geçirdi
“90’larda Nasıldın?” Trendi Patladı: Sosyal Medyada Nostalji Rüzgârı
“XO, Kitty” Fırtınası: Arama Trendleri Yüzde 750 Arttı, Hayranlar Aynı Sorunun Peşinde!
İnşaat Sektöründe Yeni Dönem: Modern Çatı Çözümleri ve Maliyet Analizi
MHP MERSİN MİLLETVEKİLİ DR. LEVENT UYSAL’DAN 4 MİLYON GENCE ÖĞRENCİ AFFI VE 100 BİN MEZUNA DENKLİK ÇAĞRISI
Anamur’da Ramazan Buluşması: İl Müftüsü Mustafa Topal Din Hizmetlerini Yerinde İnceledi.
MİLLETVEKİLİ UYSAL, MERSİN’İN ELEKTRİK VE SOSYAL GÜVENLİK TALEPLERİNİ ANKARA’YA TAŞIDI
Jandarma Anamur ve Aydıncıkta On Binlerce Makaron ve Yüzlerce Paket Kaçak Sigara Ele Geçirdi
Tarsus’ta Kaçak Kazı Operasyonu: Define Arayan Şüpheli Jandarmaya Yakalandı
Prof. Dr. Kürşat Şahin Yıldırımer: “Sosyal Medya Çağında Gençler Kimlik Baskısı Altında”
Anamur Şoförler Odası’ndan Birlik ve Beraberlik İftarı
Anamur Şöförler Ve Otomobilciler Odası Baskanlığından iftar Sofrası
VEFA Projesi Anamur'da Yüzleri Güldürüyor
Sms Onay Hizmetleri ile SMS Onay ve Sanal
19 Yıl Hapis Cezası Bulunan Şahıs JASAT Operasyonuyla Yakalandı
Ceyhan’da Depoda Tüp Patladı 40 Güvercin Telef Oldu
Yükleniyor


