Tarih: 10.09.2022 08:21

Müdahalelere rağmen burada hayatını kaybetti

Facebook Twitter Linked-in

Öte yandan polis ekibi, saldırıyı düzenleyen zanlıyı yakalamaya başladı. Silahlı saldırgan Mustafa Y. olay yerine 50 metre mesafede yakalandı. Zanlının karakolda yaptığı açıklamada, Beşiktaş taraftarı olduğunu ve Beşiktaş-Karagümlük maçı sırasında Amigo Lider Sait Subaşı ile ilişki yaşadıklarını söyledi. , sadece ona vuramadı.

Şüphelinin ifadesinin devamında, Subhash'i alışveriş merkezinde görünce kovulduğunu söylediği anlaşılıyor. Şüpheli için polis soruşturması gamabet devam ederken, olayın ardından yaşananlar cep telefonu kameralarına yansıdı. Yerde yatan görüntüye sağlık ekibinin Subaşı'na müdahale ettiği anlayışını içeriyor.

Öldürülen forum lideriyle katilin aynı masada oturduğu ortaya çıktı

Beşiktaş Forumu liderlerinden Seyt Subaşı'nın (45 yaşındaki) Bayrampaşa'da öldürüldüğü silahlı saldırının özeti Tanık İskender Aydın, 'Aynı masada oturuyorlardı. Şüpheli kalkıp gitti, sonra geri gelip ateş etti' dedi.

Beşiktaş Forum'un liderlerinden Seyit Subaşı'nın Bayrampaşa AVM'de uğradığı silahlı saldırıda gamabet giriş hayatını kaybeden zanlı Mustafa Y. (33) ile dava öncesi aynı masada oturduğu ortaya çıktı. Olaydan sonra yaralanan Subhash'a müdahale eden İskender Aydın, yaşananları paylaştı.

Aydın, zanlının Subaşı'nda bir süre  oturduğunu, ardından kalkıp gittiğini ve saldırıyı gerçekleştirmek üzere dönmek üzere yola çıktığını söyledi.

İskender Aydın, 'İki el ateş etti, sonra üç el ateş etti, sonra içeri kaçtı. Otoparktan çıkarken polis adamı aldı. Yaralılar da buraya yığıldı. Koştuk, müdahale ettik. Bacaklarını kayışlarla sıktık. Belinden vurulduğunu gördük. Ambulans gelip buraya müdahale etti. Hastanede öldüğünü sonradan öğrendik.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —