Tarih: 17.08.2022 13:46

Kurta karşı oyunu abartamazsınız

Facebook Twitter Linked-in

“Kurtla olan maç arkadaşçaydı. Çok fazla abartılmamalıdır. Maça iyi başladık ve ciddi hatalar yaptık. Aslında bunu yapmamalıydık. Kendimizi bu seviyede test etmek istedik. İlk 20-30 dakika boyunca yapabileceğimizi biliyordum. Eksiklerimiz vardı. Seiss, Montero gibi oyunculardan faydalanamadık. Emrekan'ı sonradan oyuna dahil ettik. Sol bek pozisyonunda bir sol bekiniz olsaydı  daha mutlu olurdunuz. Bunlar bütünün küçük detayları ve parçalarıdır. Sadece Wolves'a karşı değil, Mainz ve Werder Bremen gibi Alman takımlarına karşı da oynadık. Premier Lig takımına karşı oynadık. güçlü takım. Bizim için en önemli şey 6 Ağustos'ta taraftarların lensbahis önünde Kaiserispor'a karşı oynayacağımız maç.'

'Tek hedef şampiyonluk'

Beşiktaş oldukça büyük bir kulüp, elbette tek hedefleri şampiyon olmak. Şampiyon olmak için maçları kazanmalıyız ve bunun için hazırlıklı olmalıyız, geçen sezon gördüğümüz fizikleri geliştiriyoruz. Kalite ve disiplin sorunları var. Üzerinde çalışıyoruz. Bu yavaş yavaş oluyor. Sezona tüm oyuncularla iyi bir notla başlamak için sabırsızlanıyorum.”

Spottoto'nun birinci lig takımlarından Yeni Malatyaspor,  Rahman Buğra Çağıran ile iki yıllık sözleşmesini yeniledi.

Spor Toto Süperliga'dan küme düşen ve bu yıl birinci ligde mücadele edecek olan Yeni Malatyasporga, borca batmış pas panoları nedeniyle sözleşmesi feshedilen oyuncularla yeniden görüşmeye başladı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —