Tarih: 25.10.2022 14:57

Muhtarlar Başkan Kılınç'ın Yemek Davetinde Buluştu

Facebook Twitter Linked-in

Mithat ÜNAL-Anamur Anamur Belediye Başkanı Hidayet Kılınç Muhtarlar Günü nedeniyle Mahalle Muhtarları  ve ilçe protokolü ile bir araya geldi.
 Anamur Belediyesi 82 Sosyal Tesisleri'nde düzenlenen programa İlçe Kaymakamı Bilal Bozdemir, Cumhuriyet Başsavcısı Meriç Dede, İlçe Emniyet Müdürü Ömer Engin Genç, Milliyetçi Hareket Partisi Anamur İlçe Başkanı Adnan Gübbük, Ak Parti Anamur İlçe Başkanı Feyzi Yılmaz, Büyük Birlik Partisi Anamur İlçe Başkanı Mustafa Kemal Aslan,  Anamur Ülkü Ocakları Başkanı Mehmet Emin Erdinç, Ak Parti Anamur Gençlik Kolları Başkanı Samet Üstün, ANTSO Başkanı Feridun Torunoğlu, Esnaf Kredi Kooperatifi Başkanı Ahmet Özdemir, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Özkan Poçulu,  Anamur Baro Başkanı Tahsin Güçlü Şimşek,  Anamur Belediye Meclis Üyeleri, Belediye Başkan Yardımcıları, Birim Müdürleri, yerel basın temsilcileri ve mahalle muhtarları katıldı.
Yenilen akşam yemeğinin ardından Kaymakam Bilal Bozdemir, Belediye Başkanı Hidayet Kılınç ve Bahçelievler Mahallesi Muhtarı İbrahim Gümüş birer konuşma yaparak  muhtarlar gününü kutladı. Başkan Kılınç muhtarların demokrasinin vazgeçilmez bir parçası olduğuna vurgu yaptı. Başkan Kılınç “göreve geldiğimiz günden bu yana ilçemizin problemlerini çözmek, alt yapı ve üst yapı yatırımları ile Anamur’u gelişmiş kentler seviyesine ulaştırmak gece gündüz çalışıyoruz. Yıllardır ihmal edilen köylerimiz başta olmak üzere, 56 mahallemizin tamamında yeni yollar açılmasından alt yapı çalışmalarına, köprüler inşa edilmesinden asfalt dökülmesine kadar verdiğimiz tüm sözleri bir bir yerine getiriyoruz.“ dedi.  Kaymakam Bilal Bozdemir de konuşmasında, Muhtarların devlet kurumları ile halk arasında etkili bir köprü olduğunu söyledi. Muhtarların Demokrasinin et etkili ve 1829’dan bu yana var olan en eski kurumları olduğunu kaydeden Bilal Bozdemir, “Muhtarlarımız devletimizle milletimizin bağ kurduğu köprüdür. Bu anlamda muhtarlar gününüzü kutluyorum.” Dedi.  Okuduğu şiirle Anamur’un il olmasını isteyen ve verdiği hizmetlerden dolayı Anamur Belediye Başkanı Hidayet Kılınç’a teşekkür eden Bahçelievler Mahalle Muhtarı İbrahim Gümüş, 19 Ekim’i Muhtarlar Günü olarak ilan Eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a da teşekkür etti.
Başkan Kılınç, programın ardından Kaymakam Bilal Bozdemir’e ve  muhtarlara  hediye takdim etti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —