Tarih: 27.12.2023 13:29

Anamur İmam Hatipliler Derneğinden Anlamlı Konferans

Facebook Twitter Linked-in

Mithat ÜNAL/(MHA) - Anamur İmam Hatipliler Derneği, düzenlediği özel etkinlikle tanınmış isimleri ağırlamaya devam ediyor. Dernek bu kez, Mehmet Akif Ersoy'un eserleri üzerinden Türk milletinin birlik, beraberlik ve vefa duyguları konulu konferansa,  konuşmacı olarak Doç.Dr. Bedia Koçakoğlu’nu davet etti. "Millet Olma Ruhu" başlıklı konferans, Anamur Kültür Merkezi Yıldız Düğün Salonu Üstünde gerçekleşecek 
etkinlik, öğrencilere ve yetişkinlere ayrı ayrı açık olacak. 29 Aralık Cuma günü gerçekleşecek olan konferans, gündüz saat 14:00’te öğrencilere, akşam saat 19:30’da da yetişkinlere verilecek. Doç.Dr. Bedia Koçakoğlu'nun bilgi birikimi ve deneyimleri, katılımcılara unutulmaz bir konferans deneyimi sunacak. 
Geniş bir katılımın beklendiği Konferansta, Mehmet Akif Ersoy'un eserleri üzerinden Türk milletinin geçmişten günümüze taşıdığı değerleri ele alacak. Katılımcılara milli birliğin ve vefanın önemini anlatarak, toplumun güçlenmesine katkı sağlayacak.  Anamur halkı ve çevre bölgelerden gelen katılımcılar, unutulmaz bir kültürel deneyim yaşayacakları bu etkinlikle bir araya gelerek, birlik ve beraberlik duygularını pekiştirecekler.  Anamur İmam Hatipliler Derneği, böylesine anlamlı etkinliklerle toplumun kültürel ve eğitimsel gelişimine katkı sağlamaya devam ediyor.
 


 


 


 


 


 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —