Tarih: 11.10.2022 09:44

Etkinlik sektörü 1,5 milyon temsilci ile Teskon çatısı altında birleşiyor

Facebook Twitter Linked-in

AFYONKARAHİSAR - 11.10.2022 - HİBYA - Merkezi Ankara’da bulunan Teskon ( tüm etkinlik sektörü konfederasyonu ) faaliyetine 22 Ağustos 2022 tarihinde resmi olarak kuruluşunu gerçekleştirdi.

Sektör temsilcileri ilk olarak Anıtkabir’e çelenk koydu ve anı defterini imzalayarak yoğun bir katılımla  sektörün tanıtımı yapıldı. Türkiye genelinde etkinlik sektörü olarak faaliyetine devam ettiren düğün salonları, müzisyenler, fotoğrafçılar ,organizasyoncular , kınacılar , yemek firmaları , çiçekçiler ve onlarca paydaş firma temsilcileri bir araya gelerek Teskon çatısı altında faaliyetlerine devam etme kararı aldı.

Konu ile ilgili konuşan Düğün Salonu işletmecileri Afyonkarahisar İl Başkanı Şükrü Köken, 'Ülkemizin dört bir yanında faaliyetlerine devam eden paydaşlar arasında sevinçle karşılandı birleşme sonucunda sektörün sorunlarını dile getirebilecekleri ve paydaşlar arasında daha iyi ve kaliteli hizmet anlayışı sağlanacaktır. Sektör olarak aynı gemideyiz neden birlikte bir çatı altında şimdiye kadar bir araya gelinmediğini dile getirildi. Teskon''un ülkemizde faaliyet gösteren sektörümüze hayırlı olması dileğiyle emeği geçenlere teşekkürler. ”dedi


Hibya Haber Ajansı




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —