Tarih: 08.09.2022 07:53

Buruk ve yönetimine kulüpten ayrılmak istediklerini söyledi

Facebook Twitter Linked-in

Dört oyuncu da oynayabilecekleri takımlara atanmalıdır. Buruk, bu oyuncularla tanışıp gelecekte onlara iyi şanslar getirebileceğini söyleyerek onları neşelendirmeye çalışacak; onları ikna edemezse, göndermelerine izin verecektir. Gaziantep Teran'ı, Eyüpspol Ömer'i istedi. (ÜCRETSİZ)

Galatasaray'ın Trabzonspor'a karşı oynayacağı zorlu maç öncesinde gergin bir beklenti vardı... Sarı kırmızılılarda ilk 3 hafta futbolun doyumsuzluğunu lirabet gözler önüne serdi ve bazı oyuncuların memnuniyetsizliği endişe yarattı.

OKAN BURUK Harekete geç!

Eski rakibin oyuncuları büyük bir grupta yer alırken, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın tam tersi durumda olduğunu belirtmek gerekir. Sadece bu fotoğrafın Galatasaray'a gelmemesi sarı-kırmızılıları tedirgin etti.

Milliyet'in haberine göre, Ümraniya maçından iki gün sonra teknik direktör Okan Brook'un Floria'daki havayı oyuncularına dağıtmasına izin verdiği ve tüm takımın  durumdan etkilenmemesi için önlemler aldığı bildirildi. . Yine de neşe bulamayan ve takıma katılamayan oyuncuların dezavantajı, sorun çıkarma korkusu olduğu söyleniyor.

Eden Timur Buluşması

Krem ve Yunus'un görünmez durumunun bir an önce sona ermesi gerektiğini duyurur. Edinilen bilgilere göre her iki ismin de maaşlarına lirabet giriş zam yapılacak ve Sportif AŞ Başkan Yardımcısı Erden Timur, kısa sürede kendileriyle özel bir görüşme yaptı. Bu aşamada müzakerelerin olumlu sonuçlar verdiğini öğreniyoruz.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —