• BIST 100

    9224,84%-0,88
  • DOLAR

    38,45% 0,06
  • EURO

    43,90% 0,00
  • GRAM ALTIN

    4113,06% -0,46
  • Ç. ALTIN

    6606,04% 0,25

Vatan Partisi Mersin İl Başkanı Taşdelen; ‘Abd Kuvvetleri Türk Ordusuna Savaş Açtı’

Haber Merkezi-Vatan Partisi Mersin İl Başkanlığı bir basın açıklaması yaparak, “Kılıçdaroğlu’nun TSK Düşmanlığına karşı, Komutanlarımızın yanındayız.” Dediler.

SİYASET 14.01.2023 13:16:08 4988
Vatan Partisi Mersin İl Başkanı Taşdelen; ‘Abd Kuvvetleri Türk Ordusuna Savaş Açtı’
Haberi Sesli Oku

Haber Merkezi-Vatan Partisi Mersin İl Başkanlığı bir basın açıklaması yaparak, “Kılıçdaroğlu’nun TSK Düşmanlığına karşı, Komutanlarımızın yanındayız.” Dediler.
Vatan Partisi  Merkez Karar Kurulu Üyesi Ve Mersin İl Başkanı Ali Rıza Taşdelen imzalı  Açıklama Şöyle;

“Değerli basın mensupları, Kıymetli Mersinliler, Kemal Kılıçdaroğlu’nun 10 Ocak 2023 günü Meclis kürsüsünden Türk Ordusuna, Türk Komutanına hakaretler ederek düşmanlığını ilan etmesiyle birlikte ABD’nin içimizdeki bütün kuvvetleri, Türk Ordusuna karşı savaş açmıştır.
Kılıçdaroğlu bu açıklamasında kısaca şöyle diyor:
Cumhurbaşkanı kasdederek; “Korkunç bir tiran oldu. Militarizmin savunucusu oldu. Korkunç yapılarla hizalandı, değişimin önüne büyük bir engel olarak çıktı. Öyle bir sistem kurdu ki, dün beni siyasal olarak eleştirirken, kendisini askerlere alkışlatır oldu.”
Etrafınıza siyaset koridorlarında kariyer devşiren askerler koyarsanız elinizde bol yıldızlı, bol apoletli Ortadoğu üniformaları kalır. Unutmayın ki, bol apoletli Ortadoğu askerleri savaşlardan, cephelerden kaçtılar. Kariyerist kafadan asla ve asla hayır gelmez. Onun için komuta kademesi haddini bilsin, siyaset askerin işi değildir… Siyaset mi yapmak istiyorlar? Çıkarsınlar o kutsal üniformayı, hizalansınlar Erdoğan'ın yanına, Perinçek'e de takılsınlar; Erdoğan artık o dünyaların adamı, beraber olsunlar” diyor.
AK Parti iktidarı bu açıklamanın farkında değildir.

  1. AK Parti medyası da bu gelişmenin farkında değildir.
  2. Kemal Kılıçdaroğlu’nu grup toplantısında alkışlayan Milletvekilleri de neye alet olduğunun farkında değildir.
  3. Altılı Masa partilerinin içindeki vatanseverler de olayın farkında değildir.
  4. ABD güdümündeki basın, Sözcü, Cumhuriyet olayın tam olarak farkındadır.
    Farkında olmadıkları şudur.
    Bu açıklamada yalnızca komutanlarımıza hakaret yoktur. Önümüzdeki sürece ilişkin çok önemli işaretler vardır.
    Bu açıklamada, ABD’nin Türkiye’ye yönelik silâh kullanma sürecine girdiğinin işareti vardır. Kemal Kılıçdaroğlu, bu açıklamaları rastgele yapmıyor. ABD’nin psikolojik savaş dairesi organları gibi çalışan Cumhuriyet ve Sözcü de bu manşetleri boşuna atmıyor. 
    Buradaki tehdit, ABD’nin Türkiye’ye yönelik doğrudan silah kullanma yönündeki tavrı ve iradesidir. Açıklanan budur. 
    ABD, Türkiye’ye silah göstermektedir ve Kılıçdaroğlu gibi unsurlarını da iç cepheyi bölmek üzere harekete geçirilmiştir.
    “KAN BANYOSU” SENARYOSU
    Hangi iklimde bunlar yaşanıyor? Doğu Akdeniz ve Ege’de onlarca ABD üssünün ülkemize yöneldiği, Güney Kıbrıs’ı NATO’ya alma hazırlıkları yaptıkları, ABD yarı resmi organı Foreign Policy’de seçimlere giden süreçte Türkiye’nin “Kan banyosu” olacağı yazılırken, içimizdeki ABD kuvvetleri, görevleri gereği bu savaştaki konumlarını ilan etmektedirler. Görevleri budur. Rand Corporation raporlarında 260 sayfa yazılmıştı.
    Foreign Policy ne diyor? Bu seçime giden ortam kıran kırana olacak, kan banyosu yaşanacak diye yazıyor. ABD, bir çatışma, savaş, silahların konuştuğu bir süreç öngörüyor. Yani sonuçlar sandıktan çıkmayacak diyor, silahlar konuşacak diyor, kan banyosu olacak diyor ve emrindeki güçleri de ateşe sürüyor. 
    Genel Başkanımız Doğu Perinçek, bir Yunanistan-Türkiye savaşı olsa, Altılı Masa başta olmak üzere bu unsurların ABD-Yunanistan tarafını seçeceğini çok önceden kamuoyuyla paylaşmıştı. Kılıçdaroğlu’nun bu açıklamasıyla birlikte, içine girdiğimiz İkinci İstiklal Savaşı’nda, cepheler tamamen netleşmiş durumdadır.
    Kemal Kılıçdaroğlu ve onu gaflet, dalalet ve hatta hıyanet içinde alkışlayan meclis grubu ve parti yönetimi de bu beyanlarıyla intihar etmiştir.

    ABD PSİKOLOJİK SAVAŞ ORGANLARI
    Sözcü ve Cumhuriyet’in manşetleri, ABD Harekat Dairesi’nin organları olarak çıkmışlardır. Cumhuriyet Gazetesi “Komutanlar Haddini Bilsin” manşetini atarken, Sözcü kahraman Komutanlarımızın resimlerini de basarak, savaşan Ordunun Generallerini manşetten hedef almıştır.
    Hepsi, ABD’nin birer psikolojik savaş aletine dönmüş robotlardır. ABD’nin doğrudan istihbarat merkezleri dahi bu kadar cüretkar davranamaz. O yayınlarda dahi bu kadar aşağılık ve haince ifadeler bulamazsınız. Genel Başkanımız Geçtiğimiz Salı günü Mustafa Kemal Atatürk’ün 1920 yılında Afyon’da yaptığı konuşmayı nakletmişti.
    Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk bu konuşmasında şöyle diyordu:
    “Subaylar, fedakârlar sınıfının en önünde bulunmak mecburiyetindedirler. Çünkü düşmanlarımız herkesten evvel onları yani subayları öldürürler. Onları aşağılar ve hor görürler. Hayatımda bir an olsa bile subaylık yapmış, subaylık izzeti nefsini şerefini duymuş, ölümü küçümsemiş bir insan hayatta iken düşmanın tasarladığı ve reva gördüğü bu muamelelere katlanamaz. Onun yaşamak için bir çaresi vardır: Şerefini korumak. Halbuki düşmanlarımızın da kastettiği o şerefi ayaklar altına almaktır.”
    İşte bugün ABD kuvvetleri, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhuriyet, Sözcü, Altılı Masa, bütün Biden tayfası, HDP-PKK ve FETÖ ile birlikte, Türk Komutanlarını, Türk Ordusunu düşman mevzisinden ve düşmanca hedef alarak, savaştaki konumlarını açıklıyorlar.
     Ne bu açıklamayı yapanların ne de bu kağıt parçalarını hazırlayanların vatan diye bir dertleri yoktur, ciğerleri yoktur, duyguları yoktur, vatansızdırlar ve Türk Milletiyle bağları kalmamıştır.
    Bizim ise şerefimiz vardır, vatanımız vardır, ayaklarımızı bastığımız toprağımız, suyunu içtiğimiz pınarlarımız, sırtımızı yasladığımız dağlarımız vardır, güvendiğimiz milletimiz, tarihten gelen büyük birikimlerimiz vardır. Farkımız budur.
                KILIÇDAROĞLU’NUN GENERALLERİ CEZAVİNDEDİR
                Kemal Kılıçdaroğlu’nun alkışlayacağı ve alkışını aldığı unsurlar, bugün Türkiye hapishanelerinde yatan NATO Generalleridir. Kılıçdaroğlu, Akşener ve Biden tayfasının özlediği sözümona askerler onlardır. Programları, o NATO generallerini yeniden cezaevlerinden çıkarmaktır. O yüzden bugün savaşan ordunun savaşan komutanlarını hedef almaktadırlar. Bugün hedef aldıkları komutanlar, 15 Temmuz’da, Fırat Kalkanında, Zeytin Dalı Harekatlarında en önde botlarını giyip savaşmışlardır. PKK’yı hendeklere gömmüşlerdir. İkinci İsrail planını bozmuşlardır. Mavi Vatan’da kahramanca bayrak açmışlardır.  Komutanlarımız bir siyasi partiyi değil, Türkiye’nin bağımsızlığını, milli gururunu, ürettiği silahları, obüsleri gururla alkışlamaktadırlar. Milletin ruh halini, sevinçlerini paylaşmaktadırlar. İşte bizim komutanlarımız bunlardır. 
                Sizin generalleriniz ise cezaevlerindeki NATO Generalleridir. Onları 15 Temmuz’da temizledik. Bir kısmı da öldürüldü. O NATO generallerinizin haysiyeti yoktur. Ama Türk ordusunun kahraman komutanlarının sizin erişemeyeceğiniz ve sarsamayacağınız yüksek şerefleri vardır.
    Sizin alkışlayacak silahlarınız da yok, 15 Temmuzda alaşağı edilen ABD güdümünde F-16’larınız var, Patriot füzeleriniz, NATO teçhizatlarınız var.      
                BÖLÜNME VE KAOS PLANLARINA GEÇİT VERMEYECEĞİZ
                Hedefleri Türkiye’dir, hedefleri Mehmetçiktir, hedefleri Türkiye’nin birliği ve bütünlüğüdür. Türkiye’nin önüne kaos planı vadediyorlar.
    FETÖ ve PKK’yı hapislerden kurtaracaklar tekrar Türk devletinin içine yerleştirecekler,
  • Anayasa’dan Türk Milleti’ni, Türklüğü kaldıracaklar, PKK’nın programını temel haklar paketi diye açıklayacaklar,
  • Özerklik ve bölünme dayatacaklar,
  • Ermeni Soykırımı iddialarını kabul edecekler,
  • Mavi Vatan’dan vazgeçecekler,
  • KKTC’yi teslim edecekler,
  • Komşulara, Rusya’ya, İran’a, Suriye’ye, Azerbaycan’a düşmanlık körükleyecekler.
    Bütün bunlar ABD’nin önlerine koyduğu görevlerdir. Bu görevlerin hiçbirini Türk Ordusunu ve Türk Milletini çiğnemeden yapamayacaklarını biliyorlar.
    Bu yüzden Kılıçdaroğlu çıkıyor, Komutanları hedef alıyor.
    Bu yüzden Orduya karşı kimyasal silah yalanları tezgahlanıyor. 
    Bu yüzden, Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek’i hedef alıyorlar.

    O kağıtları önlerine ABD yazıp koyuyor. O metinler ABD istihbarat servislerinde, kapılarından ayrılmadıkları büyükelçiliklerin özel organlarında en ince ayrıntısına kadar hesaplanıyor. 
    MEYDAN OKUYORUZ VATAN PARTİSİ VAR
    Başarı şansları yoktur. Çünkü bu sürecin farkında olan ve gereğini yapma gücüne, siyasetlerine, programına sahip Vatan Partisi vardır. 
    CHP’nin tabanındaki, Altılı Masa’nın tabanındaki vatanseverlere de sesleniyoruz. Partilerinizin ABD’ye göbekten bağlanmış görevlileri, Türk ordusuna, Türk milletine, Türkiye’nin birliğine savaş açmışlardır. HDP’leştiler, PKK’laştılar. Sahte solcu oldular. 
    Hiçbir vatansever bu rezalete daha fazla tahammül edemez. O yurttaşlarımızı da Vatan Partisi’ne çağırıyoruz. 
    Türkiye’nin Vatan Partisi vardır. Dışardan ve içeriden ülkemize yönelen bütün ABD tehditlerini en cesur şekilde saptayan, milletin önüne koyan ve gereğini yapma iradesine sahip Vatan Partisi vardır. 
    Bir tarafta ABD’nin oyuncağı başkanlar vardır, bir tarafta ise Türk milletinin kahramanı, 50 yıldır Türkiye’nin bağımsızlığı, birliği ve emek mücadelesi için siperde olan, ABD’nin tehditlerini yerle bir eden, Kılıçdaroğullarının ve tayfasının korkudan tir tir titrediği Cumhurbaşkanı Adayımız Doğu Perinçek vardır. 
    15 Temmuz’da kaçan, korkan, saklanan, Akşener gibi yumuşayan, FETÖ’ye selam çakıp evlerinde oturan karakterimiz yoktur. Aslanlar gibi en önde savaşan, milleti için ölümü göze alan, sipere ilk koşan Genel Başkanımız Doğu Perinçek vardır. Şehitler veren Türk milleti vardır. Sahte solcu, PKK’nın milletvekilleri ittifak ortaklarınızın “infaz edildiler” dediği kahraman şehitlerimiz vardır.
    Hepsine meydan okuyoruz.
    Türkiye’yi böldürtmeyeceğiz, ABD’ye teslim etmeyeceğiz, kanlı banyo senaryolarınıza geçit vermeyeceğiz, kaos planlarıyla savaşa savaşa hükümet olacağız, Meclise gireceğiz ve Üretim Devrimini başaracağız.
Anahtar Kelimeler:

TikTok Üzerinden 1.2 Milyar Liralık Dolandırıcılık: 120 Şüpheli Gözaltında

Yenileme Yapmayanlar Dikkat!

Karadeniz'de Fındık Üreticiler TMO ve Serbest Piyasayı Takip Ediyor

Güncel Akaryakıt Fiyatları Düşündürüyor

Depremler Küçük Çaplı da Olsa Devam Ediyor

İstanbul'un Kadıköy, Üsküdar ve Beşiktaş ilçelerinde elektrikler kesiliyor

Merkezi Kayıt Kuruluşu'nun (MKK) da Yünetmelik Değişti

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İtalya'da Resmi Temaslarda Bulundu​

Enflasyon ve Döviz Kuru Dalgalanmaları Gündem Oldu

Anamur Ortaokulu Kermes Gelirlerinin 100 Bin Lirasını Kuzeyhan’a Bağışladı

Çözüm Akademi Öğrencisi Miray Batkı, FIRST Robotics Dünya Şampiyonasında Türkiye'yi Gururlandırdı!

Ünal’ın “AN” Kitabı Final Okulları’nda Öğrencilerle Buluşuyor

Otomobil ve konut alımlarında cazip fiyat teklifleri ne anlama geliyor?

Kuzeyhan’ın Hayaline Ortak Ol: Bir Umut, Bir Kalp, Bir Adım!

Nevzat Çağlar,Veli Erdem ve Adil Ünal’dan Onurlandıran Ziyaret

Rüzgârlı Tepe Sosyal Medyada Zirveyi Kimseye Bırakmadı!

Pulluda Doğa ile İç İçe Ücretsiz Mesire Keyfi Başladı

Pelvik Kontüzyon Nedir, Belirtileri, Tedavisi ve İyileşme Süreci​ Nasıldır?

Güneş Patlamaları yüzde 400 Arttı: Jeomanyetik Fırtına Riski Yükseliyor

Jordan Wood’un Senato Adaylığı, Susan Collins’a Karşı Mücadeleyi Kızıştırıyor

ABD’de Hava Alarmı: Şiddetli Fırtına ve Hortum Uyarıları Halkı Tedirgin Ediyor

Indus Sular Antlaşması: Artan Küresel İlgi ve Bölgesel Gerilimler

Anamur'da 23 Nisan Coşkusu: Uçurtmalar Gökyüzünü Renklendirdi​

Ünal AN Kitabını Şehit Yüksel Alçın Anadolu İmamhatip Lisesi Öğrencilerine İmzaladı

Türkiye'de İş Dünyasını Sessizce Değiştiren Yeni Trend Sessiz İstifa

2035'te Parlayacak 10 Yenilikçi Kariyer

Mersin'de Jandarma 76 Sikke ve 4 Yüzük Ele Geçirildi​

Anamurda Damak Lezzetiniz için Albatros Kahvaltı Salonuna Davet Ediyoruz

DÜNYANIN ÇOCUKLARI MERSİN’DE EL ELE RENKLİ DANSLARINI SAHNELEDİ

Türk Çocukları Dünyanın Dört Bir Yanında Bayram Coşkusunu Yaşadı

Yükleniyor

TikTok Üzerinden 1.2 Milyar Liralık Dolandırıcılık: 120 Şüpheli Gözaltında

Yenileme Yapmayanlar Dikkat!

İstanbul'un Kadıköy, Üsküdar ve Beşiktaş ilçelerinde elektrikler kesiliyor

Merkezi Kayıt Kuruluşu'nun (MKK) da Yünetmelik Değişti

Kuzeyhan’ın Hayaline Ortak Ol: Bir Umut, Bir Kalp, Bir Adım!

Geleceğin Komutanları Jandarma Koltuğunda

Anamurlu Hacı Adayları Kutsal Yolculuğa Hazır

Genç Kız Yapay Zeka ile Gündemi Atatürk’e Sordu Sonra Gözyaşlarını Tutamadı

Anamur'da İnsan Ticareti Operasyonu: 6 Gözaltı, 4 Tutuklama

Anamur’da Uyuşturucudan Yakalanan İki Şüpheliden Birisi Tutuklandı

Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı’nda Önemli Konular Ele Alnacak

Alparslan Türkeş'in Anısına Sosyal Medyada Yoğun İlgi

MHP’Lİ UYSAL BRÜKSEL’DEN SESLENDİ: GÖÇMEN MESELESİNE TÜM DÜNYA SAMİMİYETLE YAKLAŞMALI

Balıkesir Üniversitesi ve Uyumsoft arasında iş birliği protokolü imzalandı

MERSİN BELLEK OFİSİ, FAALİYETLERİNİ TÜM HIZIYLA SÜRDÜRÜYOR

İş ve Dinlenme Arasında Denge Nasıl Bulunur? Uzmanlardan İpuçları

Anamur Belediye Seçim Sonuçları

Durmuş Deniz Kimdir?

Durmuş Deniz'den Tıp Bayramı Mesajı

Başkan Tarhan: “Kazanacağım ve CHP’ye döneceğim”

7. Tour of Mersin Uluslararası Bisiklet Turu'nda Macar Sporcu Feldhoffer'dan Tarihi Başarı

Ümit Milli Takım, Kosova'yı 4-2 Mağlup Etti

Trabzonspor'da Şenol Güneş Dönemi: 2+1 Yıllık Anlaşma Sağlandı

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi'nde Rangers ile rövanş maçına çıkıyor

Arda Güler'in Yeni Rotası Netleşti

Super Bowl LIX, 9 Şubat 2025'te New Orleans'ta gerçekleşti

NBA'DE LUKA DONČIĆ'İN LAKERS'A GEÇİŞİ OLAY OLDU

NBA’de Sürpriz İlgi: Maxi Kleber İstatistikleri Zirveye Çıktı!

Lakers Fırtınası! Son Günlerde Spor Dünyasının Zirvesinde

Anamur’un Gururu! İbrahim Takmet, Kickboks Türkiye Şampiyonasında Üçüncü Oldu

Rüzgârlı Tepe Sosyal Medyada Zirveyi Kimseye Bırakmadı!

3 Yolla Sporsever Olarak Para Kazanma

Magazin Dünyasının Nabzını Yazar Gazetesi ile Tutun

Birinciye 100 Bin TL Ödül!

Yeşilçam’ın emektar oyuncusu Yaşar Kutbay yoğun bakımda!

ünlü oyuncu yıllar sonra ortaya çıktı değişimi herkesin dikkatini çekti

"Aşk Adası Buluşması" ABD'de Zirvede: Hangi Zaman Dilimdesiniz?

Moda endüstriyel, çevre dostu ve sürdürülebilir uygulamalara yöneliyor

İleri Geri Dönüşüm ve Sıfır Atık Stratejileri: Yaşam Ayavefe'nin Çevresel Vizyonu

Kızılcık Şerbeti'nde Büyük Ayrılıklar ve Gerilim Dolu Yeni Bölümler

Anamur Ortaokulu Kermes Gelirlerinin 100 Bin Lirasını Kuzeyhan’a Bağışladı

Çözüm Akademi Öğrencisi Miray Batkı, FIRST Robotics Dünya Şampiyonasında Türkiye'yi Gururlandırdı!

Ünal’ın “AN” Kitabı Final Okulları’nda Öğrencilerle Buluşuyor

Deniz’den Belediye Başkanlığını Devralan Deniz Okullara Sahne İstedi

Denizden Çocuklara Kutlama Mesajı

Mithat Ünal, AN Kitabının Okullardaki İmza Günlerine İmam Hatip Lisesinden Başladı

Anamurlu Minikler Kur’an-ı Kerim’i Öğrenmenin Mutluluğunu Yaşadı

Anamur'da Cami Cemaati Bayramda Çocukları Sevindirdi

Mersin Büyükşehir Kurs Merkezi Anamur’da Yüzlerce Öğrenciye Umut Oluyor

Ünal, “AN” Kitabı İçin İlk İmza Gününü Bu Cuma Yücelen Vakfı’nda Gerçekleştirecek

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Galatasaray 31 25 1 5 48 80
2.Fenerbahçe 31 23 2 6 49 75
3.Samsunspor 32 16 10 6 9 54
4.Beşiktaş 31 14 7 10 16 52
5.Eyüpspor 32 14 10 8 11 50
6.İstanbul Başakşehir 31 14 11 6 7 48
7.Trabzonspor 31 12 10 9 13 45
8.Göztepe 31 11 10 10 12 43
9.Konyaspor 32 12 13 7 -3 43
10.Kasımpaşa 31 10 9 12 -2 42
11.Gazişehir Gaziantep 31 12 13 6 -2 42
12.Kayserispor 31 10 11 10 -10 40
13.Antalyaspor 31 11 13 7 -21 40
14.Rizespor 31 11 16 4 -14 37
15.Sivasspor 32 9 16 7 -10 34
16.Alanyaspor 31 9 15 7 -11 34
17.Bodrum FK 32 9 16 7 -13 34
18.Hatayspor 31 4 20 7 -29 19
19.Adana Demirspor 31 2 25 4 -50
1.Galatasaray 31 25 1 5 48 80
2.Fenerbahçe 31 23 2 6 49 75
3.Samsunspor 32 16 10 6 9 54
4.Beşiktaş 31 14 7 10 16 52
5.Eyüpspor 32 14 10 8 11 50
6.İstanbul Başakşehir 31 14 11 6 7 48
7.Trabzonspor 31 12 10 9 13 45
8.Göztepe 31 11 10 10 12 43
9.Konyaspor 32 12 13 7 -3 43
10.Kasımpaşa 31 10 9 12 -2 42
11.Gazişehir Gaziantep 31 12 13 6 -2 42
12.Kayserispor 31 10 11 10 -10 40
13.Antalyaspor 31 11 13 7 -21 40
14.Rizespor 31 11 16 4 -14 37
15.Sivasspor 32 9 16 7 -10 34
16.Alanyaspor 31 9 15 7 -11 34
17.Bodrum FK 32 9 16 7 -13 34
18.Hatayspor 31 4 20 7 -29 19
19.Adana Demirspor 31 2 25 4 -50

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.