Tarih: 08.09.2022 08:13

Türk futbolu iyi bir kaleci kazandı

Facebook Twitter Linked-in

Kaleci Bilal Bayazt ile ilgili bir soruya yanıt veren Atan, 'Kalecimiz Bilal kulüp için iyi bir oyuncu. Her geçen gün gelişiyor. Türk futboluna iyi bir kaleci kazandırdık. Maçta çok pozisyon vermedik. Birçok pozisyonumuz vardı. İyi oynadık. Geriden döndüğümüzde aradaki farkı iyi tuttuk. İyi bir konumdayız. Mensah bunu çok ciddiye alıyor. Umarım her şey iyi olur. Yoğun bir oyunumuz var. İzleyicilerimizin sabrına ve desteğine betofbet güveniyoruz. Onlara çok minnettarım. Onlara harika bir oyun vaat ettik. Sanırım bugün birkaç tane izledik' dedi.

Trabzonspor'un son dönemde kalesinin adını koruma başarısı tüm dikkatleri üzerine çekti. Milosevsky, Michael Petkovic ve Jefferson gibi isimler 2000'li yılların başında Karadeniz'in 1 numaralı devleri olarak biliniyor

Takip eden süreçte, korumalar altyapıyı terk etmeye başladı. Bu akımın ilk adı Tolga Varlık. Uzun yıllar Trabzonspor'un kalesini betofbet giriş koruyan Tolga Varlıklı, çok tehlikeli sonuçlarla maçta çok önemli performanslar sergileyerek puanların alınmasında büyük rol oynayan bir ismin başında geldi.

Onur Recep Kıvrak, Ocak 2008'de 20 yaşında takıma 700.000 € karşılığında katıldı ve son zamanların en sıcak isimlerinden biri. Çünkü hatırlanacak; Tony Silva gibi önemli bir kaleciyi eldiveni almak için bırakan Onur, Çin Süper Ligi'nde üst üste 15 maç oynadıktan sonra hünerlerini gösterme fırsatı buldu ve A milli takımının kapısını araladı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —