Tarih: 22.11.2022 15:34

Hurda Demir Fiyatı

Facebook Twitter Linked-in

 

Demir inşaat sektöründe en çok kullanılan materyallerden biridir. Dolayısı ile inşaat sektöründe demir hurdası oldukça fazla çıkar. Yıkım ve söküm işlerinde çıkan demirler hurda firmaları tarafından belli bir hurda demir fiyatı belirlenerek satın alınır. Demir hurdası piyasadaki en değerli hurdalar arasında yer alır. Bu nedenle de hurda demir fiyatı diğerlerine oranla daha pahalıdır. Hurdacı burada firmaları tarafından satın alınan hurda demirler geri dönüşüme kazandırılarak yeniden kullanılabilir hale getirilir.

Hurda Demir Fiyatı Nasıl Belirlenir?

Hurda demir fiyatı kilogram üzerinden hesaplanır. Piyasada çok sayıda hurdaya çıkmış demirleri satın alan hurda firması vardır. Yıkım ve söküm işlerinden sonra ortaya çıkan hurda demirlerin ortadan kaldırılması için Hurdacı burada firmaları ile iletişim kurmak en doğrusudur. Hurda firmaları hurda demirleri alarak demir enkazını ortadan kaldırır. Bununla birlikte elinizde bulunan hurda demirleri hurda firmalarına satarak bu demirlerden kazanç da sağlarsınız.

Hurda demir satın alan firmalar ile iletişim kurduğunuz zaman öncelikle sizden adres bilgisi alınır ve tahmini ne kadar hurda demir olduğu bilgisi istenir. Daha sonra firma tarafından belirtmiş olduğunuz adrese uygun araç gönderilerek hurda demirler nakit ödeme ile sizden satın alınır. Eğer hurda demirlerin boyutu ve miktarı çok fazla ise kamyona ek olarak bir de iş makinesi gönderilir ve demirlerin kamyona yükleme işlemi yapılır. Bilgi ve hizmet için https://www.hurdaciburada.com/guncel-demir-hurda-fiyatlari sitesine bakabilirsiniz.

 

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —