Tarih: 29.12.2022 11:51

Urfadosklu dağcılar, Hasan Dağı Kış Tırmanışı’nı gerçekleştirdi

Facebook Twitter Linked-in

ŞANLIURFA – 29.12.2022 – HİBYA - Çukurova Doğa Gezginleri Spor Kulübünün geleneksel olarak her yıl Aralık ayında gerçekleştirdiği ve bu yıl on dördüncüsü 24-25 Aralık 2022 tarihleri arasında yapılan Ulusal Hasan Dağı Kış Tırmanışına Şanlıurfa Dağcılık ve Doğa Sporları İhtisas Kulübü -Urfadosk'tan dört dağcı katıldı.

Adana, Mersin, İskenderun, Şanlıurfa, Antalya, Konya, Zonguldak, Ankara, İstanbul, Ereğli, Kahramanmaraş, Kayseri ve Aksaray dağcılık kulüplerinden 40'a yakın sporcu zirve yaparak zirvede birbirlerini kutladılar. Güzel bir havada gerçekleştirilen tırmanışta dağcılar zirvede bulut denizinin üstünde muhteşem bir manzarayla karşılaştı.

Tırmanış Pazar günü 02:00 de Karbeyaz oteli yakınındaki kamp alanından hareketle başladı. 08:30'da zirve, 09:30 zirveden hareket, 13:00'de kamp alanına dönülmesiyle sonuçlandı.

Urfadosk Spor Kulübünden yapılan açıklamada, “Hasan Dağı Kış Tırmanışını düzenleyen Çügez Spor Kulübüne emekleri için teşekkür ederiz. Çeşitli illerden bu tırmanışa katılan dağcıları ve ilimizi temsil eden Urfadosklu dağcılar Candan Özen, Yusuf İbili, Gurbet Aslan ve Murat Keçeli'yi Urfadosk yönetimi olarak tebrik ederiz. Daha nice zirvelerde Urfadosk'un temsil edilmesi umuduyla dağcılarımıza başarılar dileriz.” denildi.

Hibya Haber Ajansı




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —