9112,19%-0,60
38,55% -0,03
43,58% -0,01
4113,28% 2,36
6658,01% 1,86
MHA –Gazetemizin, imtiyaz sahibi Gazeteci Yazar Mithat Ünal, zaman ve mekân üzerine kaleme aldığı "AN" kitabının 4. imza gününde Anamur Çözüm Anadolu Lisesi öğrencileriyle
buluşacak. Doktor Ali Yücelen’in, desteği ile kitabın kamuoyuna kazandırılmasından duyduğu memnuniyeti dile getiren Ünal, iki yıl araştırmalarından ve teknolojik imkanlardan aldığı verilerden yola çıkarak kaleme aldığı maddenin zamandaki mekân değişimini sorgulayan felsefi eseri "AN" kitabının 4. imza günü etkinliğine Anamur Çözüm Anadolu Lisesi’nde devam ediyor. Etkinlik, 6 Mayıs Pazartesi günü saat 10.30’da Çözüm Anadolu Lisesi Konferans Salonu’nda gerçekleşecek. Çözüm Okulları Genel Müdürü Özkan Namlı, Tüm Çözüm Anadolu Lisesi öğrencileri bu özel buluşmaya davet etti. Namlı yaptığı açıklamada, “Böyle anlamlı ve düşünsel derinliği olan bir eseri öğrencilerimizle buluşturmanın gururunu yaşıyoruz. Yazarımız Mithat Ünal’ı bu kıymetli çalışmasından ötürü tebrik ediyoruz.” ifadelerine yer verdi. İmza gününde aynı zamanda gazetecilik kariyerinden anekdotlarla öğrencilere ilham verece olan Ünal, ardından AN kitabının yazım süreci, içerdiği fikirler ve oluşum hikayesiyle ilgili özel bir sunum yapacak. AN, felsefe, zaman algısı ve bilinçle ilgili konulara ilgi duyan öğrenciler için kaçırılmayacak bu etkinlik, düşünsel gelişime katkı sağlamayı hedefliyor.
Tanıtım: www.anamurotoservis.com
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.