Tarih: 27.09.2022 18:18

Üç puanı almak için elimizden geleni yapacağız

Facebook Twitter Linked-in

Fenerbahçe Haberleri... Toto Premier Lig'de 7. sıra Fenerbahçe, geçtiğimiz hafta Kadıköy'de Alanya Sports'a karşı 6. maçını oynadı. Sarı Mavililer maçı 5-0 kazandı ve ilk yarıyı 3-0 bitirdi. Nihat Kahveci, TRT Spor'dan Fenerbahçe - Alanyaspor maçının değerlendirilmesinde teknik direktör Jorge Jesus'un performansını övdü.

Nihat Caviç, Ali Koçi'ye canlı yayın sırasında şunları söyledi: 'Ali Koçchi, bu futbolla  Santiago Bernabeu şeklinde bir stadyumun 6 katını inşa etseydi, dolu olurdu. Keşke önce kapasitesini arttırsaydı. Ligin 6. haftası hala çok erken. Fenerbahçe şampiyon olur ya da olmaz. Yarından itibaren ben olsam İsa ile 2-3 yıllık sözleşme imzalardım. İsa'nın performansından tek bir  Fenerbahçe taraftarı jetgobet mutsuz değildi. '

Çin Süper Ligi'nin yedinci haftasında Fenerbahçe, Alanya Spor'u 5-0 mağlup ederek 3 sayı kaydetti. Maçın ardından Valencia bir açıklama yaptı. Sarı Deniz Ordusu'ndan.

Futbol forveti konuyla ilgili yorum yaptı. oyun ve dedi ki, “Aile dünyadaki en önemli şeydir. Bu sefer Fenerbahçe ile büyük bir ailemiz var. Her oyun, her antrenman, onu biz yaratırız. Mutluyuz, önemli bir maç kazandık. Hedefimiz bu dönem için hedeflerimize bu şekilde devam etmektir.

'Her gün gelişiyoruz'

Ligde 7 gol atan Valencia, 'Tabii ki mutluyum ama beni asıl mutlu eden takımın galibiyetle devam etmesi. Her gün jetgobet giriş gelişiyoruz. Milli Gün'den sonra daha güçlü olmak istiyoruz' dedi.

Süper Lig'in 7. Haftasında Fenerbahçe Stadı'ndaki karşılaşmasını 5-0 yenmeyi başardı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —