Tarih: 30.09.2022 13:34

Bursa’da terminal çatısının onarım çalışmaları sürüyor

Facebook Twitter Linked-in

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, 31 Ağustos’ta yaşanan şiddetli yağış ve fırtına nedeniyle çatısı çöken Şehirlerarası Otobüs Terminali’ndeki çalışmaları inceledi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, ‘AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Ufuk Cömez ile birlikte’ terminaldeki çalışmaları inceleyerek,  çalışmalar hakkında BURULAŞ Genel Müdürü Mehmet Kürşat Çapar’dan bilgi aldı.

Başkan Aktaş, Şehirlerarası Otobüs Terminali’nin 26 yıllık bir yapı olduğunu belirterek,  “Olayın ardından, gerekli teknik incelemeler hem üniversite hem de sivil toplum örgütleri tarafından yapıldı. Hayatın normal akışı ile devam etmesi için imalat kısmına başladık. Üniversiteler açıldı, bir taraftan bunun vermiş olduğu yoğunluk var. Gerekli tedbirler alındı.” ifadelerini kullandı.

Mağdur olan esnafın kira yardımı konusunda desteklerini sürdüreceklerine dikkat çeken Başkan Aktaş, “12 bin 500 metrekare çatı büyüklüğü var. 15 Ekim tarihine kadar da bütün iş ve işlemlerin tamamlanmış olmasıyla ilgili firmadan taahhüt aldık. Olayda can kaybı ve yaralanmanın olmaması en büyük sevincimiz. Tekrar Bursa’mıza geçmiş olsun.” dedi.

Hibya Haber Ajansı




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —