Tarih: 19.09.2022 06:51

Tüzmen ve Yıldız Sporcular, Şimdi de Mavi Marmara İçin Kulaç Attı

Facebook Twitter Linked-in

Mithat Ünal-Akdeniz,  Karadeniz, Kıbrıs derken, Bakan Tüzmen, şimdi de  Marmara Denizi  için kulaç atıyor. Geleneksel olarak gerçekleştirilen ve bu yıl  'Bayrağımız Kulaçlarla Kıbrıs'a etkinliği kapsamında, İstanbul Yıldızlar Yüzme Spor Kulübü sporcuları ile Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetine yüzen Devlet Eski Bakanı Kürşad Tüzmen ve 7 sporcu, bu severde Marmara Denizi’nin mavi kalması için kulaç attı.

Müsilaj ilgili 9 sporcu İstanbul yıldızlar yüzme Spor kulübü tarafından düzenlenen Marmara denizinde kulaçlar Temiz denizler temiz Marmara için atıldı.
Kürşad Tüzmen’in  takım kaptanlığında,  9 açık deniz yüzücü farkındalık yaparak Mudanya İstanbul arası 80 km ilk kez yüzüldü. Proje, İstanbul Yıldızlar Yüzme Spor Kulübü Başkanı,  Temiz denizler için Organizasyon Komite başkanı Mustafa Özer tarafında planladı.

Çılgın projeler yapan Özer 90 kilometrelik, Anamur Kıbrıs, 320 km’lik  Soçi. Giresun ve şimdi de 80 kilometrelik Marmara için 80 km yüzüklerini söyledi. Özer, şimdi de  Sahil güvenlik komutanlığı eşliğinde yapılan organizasyon kapsamında  Ege Denizin de bir proje hazırlamayı düşündüklerini ifade etti.  Tüzmen ve sporcuların Mavi Marmara için attıkları kulaçlar, ulusal basında geniş yer buldu.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —