-
BIST 100
16088,00%-1,23
-
DOLAR
44,18% 0,15
-
EURO
50,62% -0,59
-
GRAM ALTIN
7183,62% -0,30
-
Ç. ALTIN
11685,77% -0,65
Tüyap, ikinci yarıya Eskişehir Tarım Fuarı ile başlıyor
7 - 11 Eylül 2022 tarihlerinde Tüyap Eskişehir Fuar Merkezi’nde gerçekleşecek olan Eskişehir Tarım Fuarı 3. kez tüm tarım sektörünü bir araya getirmeye hazırlanıyor.
7 - 11 Eylül 2022 tarihlerinde Tüyap Eskişehir Fuar Merkezi’nde gerçekleşecek olan Eskişehir Tarım Fuarı 3. kez tüm tarım sektörünü bir araya getirmeye hazırlanıyor.
Eskişehir’in ardından sırasıyla Samsun, Bursa ve Adana Tarım Fuarları ile İstanbul’daki AgroShow için de geri sayım başladı.
Tüyap tarafından Eskişehir Valiliği ve Eskişehir Büyükşehir Belediyesi desteği ile Eskişehir’de ETO - Tüyap Fuar Merkezi’nde düzenlenecek olan Eskişehir 3. Tarım, Hayvancılık ve Teknolojileri Fuarı kapılarını 7 Eylül’de açacak. 5 gün sürecek olan fuarın, başta Eskişehir Ticaret Odası ve T.C. Tarım ve Orman Bakanlığı olmak üzere Eskişehir Ticaret Borsası, Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB), T.C. Tarım ve Orman Bakanlığı Eskişehir İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Merkez Birliği, Türk Tarım Alet ve Makineleri İmalatçıları Birliği (TARMAKBİR), Eskişehir Ziraat Mühendisleri Odası, Eskişehir-Bilecik Veteriner Hekimler Odası gibi birçok iş birlikçisi bulunuyor.
Bölgesel çiftçi gücünü temsil ediyor
Fuarda, traktörler, biçerdöverler, hayvancılık, tarımsal mekanizasyon ve teknolojileri, zirai ilaçlar, gübreler, tohum, fide, fidan, sera teknolojileri, sulama sistemleri, çiftçilik ekipmanları, canlı hayvan yetiştiriciliği, hayvansal üretim makineleri, tarımsal ürünler olmak üzere tarım alanında geniş bir yelpazede ürün ve teknoloji yer alacak.
Konya, Bursa, Kocaeli, Sakarya, Ankara gibi tarım alanında güçlü illere yakınlığı sebebiyle kritik bir öneme sahip olan fuara; özellikle Eskişehir’den ayçiçeği, şeker pancarı, tahıl üreticilerini, Kütahya ve Afyon’dan haşhaş, patates, ayçiçeği, pancar üreticilerini, Eskişehir’den ise sera bitkisi, sebze ve zeytin üreticilerinin yoğun ilgisi ve ziyareti bekleniyor. Eskişehir’in Sarıcakaya ve Mihalgazi ilçelerinin mikroklima iklim özelliğinden yararlanarak Antep fıstığı, zeytin, nar, incir gibi meyveler yetiştiren üreticiler ve Eskişehir ve civarındaki başarılı pancar kooperatifi oluşumu bu yıl da fuarda bölgesel çiftçi gücünü temsil edecek.
İkinci yarı sektör buluşmalarının ilki
Eskişehir Tarım Fuarı, hem Tüyap Fuarcılık Grubu’nun hem de Tüyap tarım fuarlarının ikinci yarı yıldaki ilk fuarı olma özelliğini taşıyor. Hemen ardından açılacak olan Samsun Tarım Fuarı 14-18 Eylül arasında, Bursa Tarım Hayvancılık Fuarı ise 4-8 Ekim’de gerçekleşecek. 2022 tarım fuarları 1-5 Kasım arasındaki Adana Tarım Sera Bahçe Fuarı ve 7-10 Aralık’ta yurt dışı ziyaretçilere odaklanan ve İstanbul’da gerçekleşecek olan AgroShow Eurasia ile sona erecek.
Eskişehir Tarım Fuarı ilk dört gün 10.00-18.00 arası, son gün ise saat 17.00’ye kadar ziyaret edilebilecek.
Kaynak: (BYZHA) - Beyaz Haber Ajansı
90’lı Yıllar Neden Yeniden Trend Oldu? Sosyal Medyada Nostalji Rüzgârı
Doktorlara Göre Bağışıklığı Güçlendiren 5 Besin
Yapay Zeka Kapıda: Microsoft'tan Korkutan Rapor! 40 Meslek Tarihe mi Karışıyor?
Yapay Zeka Geleceğin Mesleklerini Nasıl Değiştirecek?
Japon Tatlı Patatesi Neden Trend Oldu? Sağlıklı Beslenme Tutkunları Bu Lezzeti Konuşuyor
2026 Emekli Paketi Şekilleniyor: Maaş, Sosyal Haklar ve Sağlıkta Yeni Dönem
Anamur’da Çocuklar Camide Buluştu
Anamur’da Yürekleri Dağlayan Kaza: Direksiyon Hakimiyeti ve 3 Saniyelik Mikro Uyku Sendromu
Anamur-Abanoz Yolunda Katliam Gibi Kaza: 3 Ölü, 11 Yaralı
Kaymakam Kemal Duru’dan 12 Mart İstiklal Marşı Mesajı
Minik öğrenciler Mehmet Akif Ersoy’u andı
Başkan Recep Tayyip Erdoğan: Maaş ve İkramiye 14 Mart’tan İtibaren Hesaplarda
Minimalist Gelinliklere İlgi Patladı: Narciso Rodriguez Aramaları Zirve Yaptı
Japon Tatlı Patatesi Küresel Trend Oldu: “Japanese Sweet Potato Chocolate Cake” Tarifi Patlama Yaşıyor
ENHYPEN ve Heeseung Sosyal Medyada Gündem Oldu: “Heeseung Ayrılıyor mu?” Sorusu Hayranları Harekete Geçirdi
“90’larda Nasıldın?” Trendi Patladı: Sosyal Medyada Nostalji Rüzgârı
“XO, Kitty” Fırtınası: Arama Trendleri Yüzde 750 Arttı, Hayranlar Aynı Sorunun Peşinde!
İnşaat Sektöründe Yeni Dönem: Modern Çatı Çözümleri ve Maliyet Analizi
MHP MERSİN MİLLETVEKİLİ DR. LEVENT UYSAL’DAN 4 MİLYON GENCE ÖĞRENCİ AFFI VE 100 BİN MEZUNA DENKLİK ÇAĞRISI
Anamur’da Ramazan Buluşması: İl Müftüsü Mustafa Topal Din Hizmetlerini Yerinde İnceledi.
MİLLETVEKİLİ UYSAL, MERSİN’İN ELEKTRİK VE SOSYAL GÜVENLİK TALEPLERİNİ ANKARA’YA TAŞIDI
Jandarma Anamur ve Aydıncıkta On Binlerce Makaron ve Yüzlerce Paket Kaçak Sigara Ele Geçirdi
Tarsus’ta Kaçak Kazı Operasyonu: Define Arayan Şüpheli Jandarmaya Yakalandı
Prof. Dr. Kürşat Şahin Yıldırımer: “Sosyal Medya Çağında Gençler Kimlik Baskısı Altında”
Anamur Şoförler Odası’ndan Birlik ve Beraberlik İftarı
Anamur Şöförler Ve Otomobilciler Odası Baskanlığından iftar Sofrası
VEFA Projesi Anamur'da Yüzleri Güldürüyor
Sms Onay Hizmetleri ile SMS Onay ve Sanal
19 Yıl Hapis Cezası Bulunan Şahıs JASAT Operasyonuyla Yakalandı
Ceyhan’da Depoda Tüp Patladı 40 Güvercin Telef Oldu
Yükleniyor


