Tarih: 26.08.2022 09:17

Temsilcisi Slovacko’da Teknik Direktör Martin Svedi

Facebook Twitter Linked-in

Basın mensuplarına açıklamalarda bulunmuş oldu. Çek gazetecinin, “Daha ilkin basına yansıyan, ‘Fenerbahçe’yi eleyeceğiz’ diye bir izahat vardı, bunun deposu nedir?” sorusuna yönelik Svedik, “Açıkçası bunun internette dolaşan bir latife olduğun düşünüyorum. Nereden çıktığını bilmiyorum. Biz Fenerbahçe şeklinde bir kulüple ilk kere kordonbet oynuyoruz ve Fenerbahçe’nin tesisini, büyüklüğünü, oyuncularının standardını göz önüne aldığımızda, kıyaslanabilecek kulüpler değiliz. %100 versek bile bu maçı kazanacağımızın garantisi yok. Bu yeterli olmayabilir. O yüzden bu ifadeyi bu kadar güvenle kullanamıyorum ama daha önce hiç kullanmadığım bir ifade.

'Dinamo Kiev ile tanışmak istiyorum'

Fenerbahçe'nin Slavia Prag maçını izleyip izlemeyeceği sorulduğunda teknik direktör şu yanıtı verdi: Yani Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörleri ve yeni oyuncuları var. Değişik bir stili var. Bu maça hazırlanmadan ilkin Dinamo Kiev maçlarını baz aldım” şeklinde konuştu.

Seçme şansı olması durumunda bundan önceki maçta karşılaşan Fenerbahçe ile Dinamo Kiev’den hangisini rakip olarak tercih edeceği sorulan Svedik, şu yanıtı verdi:

“Bunu daha ilkin de belirtmiştim. Fenerbahçe her iki maçta da daha iyi oynayan taraftı, kırmızı karta kadar. Fenerbahçe daha iyiydi, kırmızı karttan sonrasında oyun şekli değişti ve sonrasında bu şekilde oldu. Ekip kaptanımız Kadlec, eski bir Fenerbahçeli. Bana Fenerbahçe taraftarı bulunduğunu söylemişti. Bu açıdan bakmış olduğunuzda ben Dinamo Kiev ile kordonbet giriş karşılaşmak arzu ederdim. Kaptanımızın tuttuğu takımla karşılaşmak istemezdim. Fakat bu sahaya çıkacak olmak da bizim için oldukça büyük bir fırsat.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —