• BIST 100

    14765,59%0,37
  • DOLAR

    43,04% 0,02
  • EURO

    50,23% -0,08
  • GRAM ALTIN

    6163,18% 0,07
  • Ç. ALTIN

    10070,24% -0,93

Türkiye'nin En Prestijli Spor Ödülü Olan 69. “Gillette Milliyet Yılın Sporcusu" Ödülleri İçin Büyük Jüri Toplantısı Gerçekleştirildi

P&G’nin erkek bakımında lider markası Gillette ile Milliyet Gazetesi’nin ev sahipliğinde gerçekleştirilen Türkiye’nin en prestijli ödül töreni olan 69. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri’nin büyük jüri toplantısı gerçekl

SPOR 22.12.2022 13:01:54 2095
Türkiye'nin En Prestijli Spor Ödülü Olan 69. “Gillette Milliyet Yılın Sporcusu" Ödülleri İçin Büyük Jüri Toplantısı Gerçekleştirildi
Haberi Sesli Oku

P&G’nin erkek bakımında lider markası Gillette ile Milliyet Gazetesi’nin ev sahipliğinde gerçekleştirilen Türkiye’nin en prestijli ödül töreni olan 69. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri’nin büyük jüri toplantısı gerçekleştirildi. Halk oylamasına sunulacak olan 2022 yılının spordaki enleri, jüri tarafından belirlendi.

Sporun birleştirici ve iyileştirici gücüne inanarak 1954 yılında başlayan ve gün geçtikçe büyüyerek, günümüze kadar ulaşan Türkiye’nin en prestijli spor ödül töreni ‘Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri’ için spor camiasının önde gelen isimleri jüri toplantısında buluştu.  Bu yıl, 69.’su düzenlenecek, dünya spor tarihinin en prestijli ve uzun soluklu ödül töreni olan Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri öncesinde adayların belirlenmesi için T.C. Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi Başkanı Uğur Erdener, Demirören Holding Yönetim Kurulu Başkanı Yıldırım Demirören, Türkiye Futbol Federasyon Başkanı Mehmet Büyükekşi, Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu ve P&G Türkiye, Kafkasya ve Orta Asya Yönetim Kurulu Başkanı Tankut Turnaoğlu olmak üzere, ülkemizin önde gelen spor yazarları ve insanları bir araya geldi. 

Sporun ve sporcunun her zaman yanında olan P&G’nin lider erkek bakım markası Gillette; A Milli Takım, E-Spor, bireysel sporcu sponsorluğu, kulüp lisans anlaşmalarının yanı sıra 69 yıllık bir geçmişe sahip olan Yılın Sporcusu Ödülleri’nde 8 yıldır isim sponsorluğunu üstleniyor. Sporseverler ve spor camiası tarafından büyük ilgi ve takdirle takip edilen bu projede her bir oy da bir anlam kazanıyor. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri’nde kullanılan her bir oy, Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi iş birliğiyle ihtiyaç sahibi okullara spor malzemesi desteğine dönüşerek anlam kazanıyor.

T.C. Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu: “Türk sporunun güçlü yürüyüşü devam edecek.’’

“Gelenekselliğiyle artık büyük bir marka olan Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri jüri toplantısı bir kez daha hayırlı olsun. Buradaki tüm katılımcılara, dostlara, Gillette ve Milliyet ailesine özellikle şükranlarımızı iletiyorum. Türk sporu büyük bir dönüşüm ve başarı sürecini yaşıyor. Bu ödül süreci 69 yıldan beri devam ediyor. Pek çok aday ve branşlar geliyor ama her geçen yıl listelerin ne kadar genişlediğini görüyoruz. Bu listede kadın sporcu sayısı her yıl artıyor. Bu büyük bir gurur. Sporda tabana yayılma sürecinin, fırsat eşitliğinin güçlendiğini gösteriyor bizlere. Bu ödüller, bu toplantılar hepimiz için çok heyecan verici. Sporcularımızın güçlü yürüyüşü için bu tip ödüller büyük bir moral ve destek sağlıyor. İnanıyorum ki onların bu gayretleri hem toplumsal bilinç hem de devletimizin gücü ile çok iyi yerlere gelecek. Hamdolsun çok güzel başarılar yakalıyoruz ama yürüyecek yolumuzun olduğunu da biliyoruz. Millet olarak aynı hissiyatla bir arada kat edeceğiz bu yolu. Tankut Bey’in de ifade ettiği gibi Sporcu Anneleri projesi çok önemli. Annelerin başarılardaki rolü çok büyük. Onların yanında olmak çok önemli.

Spordaki yürüyüşümüzü hem bireysel hem de takım anlamında taçlandıracağız. Bunun için gerekli altyapımız ve gücümüz var. Türkiye’de, sporda önce bir elin parmağını geçmeyecek branşta mücadele ediyorduk. Bugün 51 branşta madalya kazanıyoruz. Bu gelişimi ve çeşitliliği ortaya koyuyor. Bu branşları arttırma noktasında da büyük bir çaba içindeyiz. Tekrardan 69. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri’nin hayırlı olmasını diliyorum ve tüm adaylara başarı dileklerimi iletiyorum.”

 

Demirören Holding Yönetim Kurulu Başkanı Yıldırım Demirören: “Ödül törenimiz yolundan hiç şaşmıyor.”

“Büyük jüri toplantımıza hoş geldiniz. 69 yılda emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Kolay değil 69 yıldır bir organizasyon düzenleniyor ve yolundan hiç şaşmıyor. Gillette ailesine ve Tankut Bey’e bu özel desteklerinden ötürü çok teşekkür ediyorum. Tekrardan tüm adaylara da başarı dileklerimi iletiyorum.”

 

Tankut Turnaoğlu: “Sporun birleştirici gücüne sonsuz inanıyor ve bu yolda Gillette olarak desteğimizi sonuna kadar veriyoruz.”

69.’su düzenlenecek olan dev organizasyon öncesi 2022 yılına damgasını vuran aday sporcuların belirlendiği toplantıda konuşan P&G Türkiye, Kafkasya ve Orta Asya Yönetim Kurulu Başkanı Tankut Turnaoğlu, “Sporun birleştirici ve iyileştirici gücüne inanarak çıktığımız bu serüvende, 69. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri’nin, bu yıl 8. kez paydaşı olmanın mutluluğu ve gururu içindeyiz. Markalarımızla birlikte biz iyi bir takımız ve markalarımızdan aldığımız güçle spora, sporculara ve gelecekte Türk sporuna katkı sağlayacak olan çocuklarımıza destekte birbirimizi tamamlıyor ve sporun yaygınlaşması için var gücümüzle çalışıyoruz. Her sporcuya, her kuruma ulaşma başarılarının arkasında bir destekçisi olma yolunda hızımızı kesmeden devam ediyoruz. P&G olarak bünyemizdeki markalarımızla, dünya çapında 5 milyara yakın insanın yaşamına dokunuyoruz. Sadece ürünlerimizin odağında kalmayarak; sağlık, hijyen ve spor alanında da topluma fayda sağlayan birçok projede insanların yaşamlarına dokunmak ve hayatları iyileştirmek için tüm çabamızla çalışıyoruz. Sporu ise bu bağlamda çok önemli bir noktada konumlandırıyoruz. Türkiye’de faaliyet gösteren markalarımızla; futbol, basketbol ve voleybol başta olmak üzere alternatif spor dallarından, olimpik sporcularımıza kadar başarının ve mücadelenin bir paydaşı olmaya devam ediyoruz. 

P&G’nin lider erkek markası Gillette olarak da gücümüze inanarak; her zaman sporun bir paydaşı olmanın mutluluğunu yaşadık. A Milli Takım, E-Spor, bireysel sporcu sponsorluğu gibi anlaşmaların yanı sıra; İstanbul’un üç güzide kulübü olan Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray ile de kulüp lisans anlaşmalarına imza attık. Sadece futbolla kalmayarak, basketbol, voleybol, triatlon ve e-spor gibi sporun hemen her noktasın destek vermeye devam ediyoruz.

P&G, globalde Olimpiyat Oyunları’nın en büyük 8 sponsorundan biri ve biz de ülkemizde bu alanda ciddi destekler sunmaya çalışıyoruz. Bu alanda hayata geçirdiğimiz projelerin başında Olimpik Anneler geliyor. 2014 yılında başlattığımız projede 24 binden fazla anneye ulaştık ve çocuklarını doğru spora nasıl yönlendirecekleri konusunda bilinçlendirdik. 2017’de P&G’nin Türkiye’deki 30.yılında ülkemizi olimpiyatlarda temsil eden 30 sporcumuza, 2020 yılında Tokyo Olimpiyat Oyunları’nda branş eden 34 sporcu ve annesine desteğimizi verdik. Paris 2024 Yaz Olimpiyat Oyunları’nda da 35 sporcu ve annesine desteğimizi vereceğimizi duyurduk. 

Bugün her geçen yıl büyüyerek devam eden Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri’nin adaylarını belirlemek için buradayız. Verilen her bir oyun, çocuklarımızın spor ile bir araya gelmesine anlam katan bu özel günde ve büyük destek sunan başta Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi ve değerli Demirören ailesine teşekkürlerimi sunuyorum.  Bu yıl 8. kez yer aldığımız Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödüller’inde, Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi ile birlikte, oylamada kullanılan her bir oyu, gerek eğitim gerekse spor alanında ihtiyaç sahibi okullara desteğe dönüştürüyoruz. Bu noktada amacımız; sporun bir paydaşı olarak ihtiyaç sahibi çocuklarımıza destek olmak ve sporun iyileştirici gücü ile hareket ederek kalplere dokunmak. Siz değerli spor insanlarının bu projenin büyümesi ve desteklenmesi konusunda yapmış olduğunuz hamleler bizim için çok önemli. Bizler sporu çok seviyoruz ve bu oyunda olmayı, desteğimizi her geçen gün artırarak sürdüreceğimizi belirterek, tekrar siz çok kıymetli misafirlerimizle bugün burada yer almaktan dolayı duyduğum memnuniyeti şahsım ve P&G ailesi adına iletmek istiyorum” dedi. 

 

Kaynak: (BYZHA) - Beyaz Haber Ajansı

Anahtar Kelimeler:

ATM'lerde Parayı Çektikten Sonra Mutlaka O Tuşa Basın

Küresel Siyasi Tansiyon Altını Diri Tutmaya Çalışıyor: Piyasada Son Durum

Jandarma’dan Mersinli Gençlere Siber Güvenlik Kalkanı

Belen Geçidinde Alevli Gece: Sürücü Son Anda Kurtarıldı!

Tarsus’ta Korkunç Kaza: Motosikletli Genç Kamyonun Altında Kaldı

Yurtdışında Üniversite Okumak İçin Akademik Başarıyı Artırma Yöntemleri

Polis, Savcı veya Asker Para İstemez!

ANAMED’den Anamur Ekspres’e Anlamlı Ziyaret

Mersin Jandarmadan Büyük Operasyon Binlerce Patlayıcı Kaçak Malzeme Ele Geçirildi!

Mersin’in Gururu Büyükşehir ve MESKİ: Kurtuluş Kupası’nda Şampiyonluk Geldi!

Müjde: Kredi Faiz Oranları Yüzde 20’ye Geriledi!

Anamur ve Bozyazı’da Muz İthalatında Ek Vergi Yerli Üreticiye Nefes Aldırdı

Emeklilerin Kaderini Belirleyecek Yıl Sonu TEFE-TÜFE Tablosu Netleşti

ANAMUR’DA ÇEVREYİ KİRLETENLERE AĞIR YAPTIRIM: “BU KİRLETME HIZINA YETİŞİLEMEZ!”

Bozyazı’da Korkutan Araç Yangınları: Gece Yarısı İki Araç Alev Aldı

Altında Bir Dönem Kapandı O Yöntem, 81 İlde Yasaklandı

Torosların Karı Üreticinin Yüzü Gülüyor

Anamur’da Hatalı Park Kaosu: Belediye Otobüsü Mahsur Kaldı, Trafik Felç Oldu!

Eminol Grup Profesyonel Yöneticilik Ile Ankara Profesyonel Site Yönetimi Neden Tercih Ediliyor?

Anamur’da Yeni Yılın İlk Sabahı Camilerde Karşılandı

​800 Milyon TL'lik Dev Şans Üç Şehre Güldü

Kaymakam Kemal Durudan Yeni Yıl Mesajı

Kükür Mahalle Sakinleri Bu Kayanın Altından Bildikleri Bütün Duaları Okuyarak Geçiyor

Mersin’de 2026'ya Karanlıkta Girecek 13 İlçede 3 Günlük Planlı Elektrik Kesintisi!

Mersin’de Ortega Dönemi Fırtına Gibi Başladı: MSK, Merkezefendi’yi 110 Sayıyla Geçti!

Mersin Büyükşehir’in Hıyar Fidesi Desteği Hasatla Taçlandı!

Edebiyatın Çok Yönlü Kalemi Betül Fırat: 20 Eser ve Yeni Ufuklar

KAYIP ENGELLİ VATANDAŞ TERMAL DRONLA KURTARILDI!

BULVARDA YAYA GEÇİDİNİ KULLANMAYAN GENCE KAMYONET ÇARPTI!

MERSİN’DE EVLAT ACISI: ELEKTRİKLİ SOBA FACİASI 2 CAN ALDI

Yükleniyor

Jandarma’dan Mersinli Gençlere Siber Güvenlik Kalkanı

Belen Geçidinde Alevli Gece: Sürücü Son Anda Kurtarıldı!

Polis, Savcı veya Asker Para İstemez!

ANAMUR’DA ÇEVREYİ KİRLETENLERE AĞIR YAPTIRIM: “BU KİRLETME HIZINA YETİŞİLEMEZ!”

Bozyazı’da Korkutan Araç Yangınları: Gece Yarısı İki Araç Alev Aldı

Torosların Karı Üreticinin Yüzü Gülüyor

Anamur’da Hatalı Park Kaosu: Belediye Otobüsü Mahsur Kaldı, Trafik Felç Oldu!

​800 Milyon TL'lik Dev Şans Üç Şehre Güldü

Kükür Mahalle Sakinleri Bu Kayanın Altından Bildikleri Bütün Duaları Okuyarak Geçiyor

Mersin’de 2026'ya Karanlıkta Girecek 13 İlçede 3 Günlük Planlı Elektrik Kesintisi!

Öğrenci Okul Müdürünü Vurdu!

Başkan Seçer'den Yerel Yönetimlere Demokrasi Vurgusu: "Halk Çözümü En İyi Bilendir"

Akdeniz'de Yeni Diploması Dalgası: Enerji Güvenliği İçin Çok Taraflı Zirve

Uysal: “Mersin Ekonomisi Türkiye’nin Lokomotifidir

HP’de İmamoğlu Sonrası Ankette Dikkat Çeken İsim: Vahap Seçer Yükselişte

İYİ Parti Anamur'da Delege Seçimleri Tamamlandı

MHP'li Uysaldan "Terörsüz Türkiye" Vurgusu

Mutlu Adaylıktan Çekildiğini Duyurdu

İYİ Parti Milletvekili Kocamaz Dereköy’de Halkla Buluştu

Bahar’dan Seçer’e Anlamlı Ziyaret

Mersin’de Ortega Dönemi Fırtına Gibi Başladı: MSK, Merkezefendi’yi 110 Sayıyla Geçti!

Türk Futbolunda Tarihi Reform: Altyapı ve Mali Şeffaflık Dönemi

U-16lı Sporcularımızdan 20 Şehidimiz için Anlamlı Pankart

Anamurspor Taraftar Derneği’nden İlçe Emniyet Müdürü Özer’e Ziyaret

Anamur’da Uzun Yıllar Sonra İzcilik Yeniden Başladı

MERSİN BÜYÜKŞEHİR’DEN KADINLARA ÜCRETSİZ PİLATES DESTEĞİ

ULUSLARARASI TARSUS YARI MARATONU HEYECANI BAŞLIYOR!

Java Motor Tutkunları Anamur’da

İlk Satışınızı İnternetten Yapmanın Püf Noktaları

İlk Hafta Süper Lig Sıralamasında Güncel Tablo

Bahar ve Yusuf’un Kına Öncesi Yemekli Düğününde Renkli Sahneler Yaşandı

Gülnar’da Esranur ile Kadir’in Görkemli Kına ve Düğün Merasimi Büyük İlgi Gördü

Özlem ve Halil’in Renkli Düğünü Bozyazı’da Şölene Dönüştü

Dereköy ve Çarıklar, Özlem ile Halil’in Kınasında Tek Yürek Oldu

Rüzgârlı Tepe Sosyal Medyada Zirveyi Kimseye Bırakmadı!

3 Yolla Sporsever Olarak Para Kazanma

Magazin Dünyasının Nabzını Yazar Gazetesi ile Tutun

Birinciye 100 Bin TL Ödül!

Yeşilçam’ın emektar oyuncusu Yaşar Kutbay yoğun bakımda!

ünlü oyuncu yıllar sonra ortaya çıktı değişimi herkesin dikkatini çekti

Anamur MYO ‘da “Etkili İletişim Becerileri” Söyleşisi

Kaymakam Duru'dan Öğretmenler Gününü Mesajı

BAĞIMLILIKLA MÜCADELEDE BİRLİKTE GÜÇLÜYÜZ

Rüştü Kazım Yücelen Mesleki Eğitim Merkezi’nde Oy Birliği ile Hüseyin Demir Dönemi

Foto O An Özel Fotoğrafçılık Kursu ile Kadrajın Büyüsüne Yolculuk Başlıyor

Kaymakam Kemal Duru Başkanlığında Okul Güvenliği Toplantısı

AKK Kadın Meclisi’nden “Bir Hobim Olsun” Hayata Geçti

Lise Öğrencisinden Tıp Dünyasını Heyecanlandıran Buluş

Bozyazı’da Karne Şenliği Coşkusu: Koruyucu Aileler ve Çocuklar Birlikte Eğlendi

Mersin Üniversitesi'nde Yerli Oyun Teknolojileri Alanında Yeni Bir AR-GE Laboratuvarı Kuruldu

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 17 13 1 3 27 42
2.FENERBAHÇE A.Ş. 17 11 0 6 25 39
3.TRABZONSPOR A.Ş. 17 10 2 5 13 35
4.GÖZTEPE A.Ş. 17 9 3 5 12 32
5.BEŞİKTAŞ A.Ş. 17 8 4 5 8 29
6.SAMSUNSPOR A.Ş. 17 6 4 7 2 25
7.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 17 6 6 5 9 23
8.KOCAELİSPOR 17 6 6 5 -2 23
9.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 17 6 6 5 -6 23
10.CORENDON ALANYASPOR 17 4 4 9 1 21
11.GENÇLERBİRLİĞİ 17 5 9 3 -3 18
12.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 17 4 7 6 -4 18
13.TÜMOSAN KONYASPOR 17 4 8 5 -8 17
14.KASIMPAŞA A.Ş. 17 3 8 6 -10 15
15.HESAP.COM ANTALYASPOR 17 4 10 3 -15 15
16.ZECORNER KAYSERİSPOR 17 2 6 9 -17 15
17.İKAS EYÜPSPOR 17 3 10 4 -14 13
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 17 2 12 3 -18 9

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.