Tarih: 27.09.2022 18:17

Muleika sahada değildi

Facebook Twitter Linked-in

Maçı izlemeyen biri '4 gol çok güzel maçtı' diyebilir ama o maç olmadı. Çok yavaş bir oyun izliyoruz. iki takımı da temsil eder. bahane yok. Beliktaş birinci viteste topu yakaladı. N'koudou ilk yarıda koştu. Mouleika sahada değildi. Evet, Gedson çok koşuyor ama harika bir takımın hedeflerine katkıda bulunmak çok önemli. Bir şekilde yardım etti.

En iyisi Masuaku

İlk yarının en iyi oyuncusu kim diye sorsanız Masuaku derim. Ama Şampiyonlar Ligi'ndeki bir takımda, hedefinize 6 şut isabet ederse ve 6 gol atarsanız, thepapelbet bu bir problemdir. Bu böyle devam etmeyecek. Golü gören şut gol olur.

İki kaleci kaybettin

Ersin'in neden oynamadığını açıkladık. Neden kestin Ersin'i ve Emre'yi kaybettin. Artık Mert planlanmıştır. Uzun süredir oynamıyor. Kalecinin bulunduğunu biliyoruz... iyi kaleci, ama iki kaleci kaybedersiniz.

Dur diyecek vaktim yok

Serbest vuruşu harikaydı ama sen bir adım uzaktaydın. Ersin de bizimle aynı hedeflere koşuyor. Bir defans oyuncusu geliyor. Dur diyecek vaktim yok. Topu auta attı ve taca fırlattı. Neden bu kadar thepapelbet giriş çabalıyorsun? Rosier'i aldın ve ona da hakaret ettin.

Harika bir kaleci takımından beklentilerimiz farklı

Koç ne kadar iyi olursa olsun bugün Mouleka'yı sahada  tuttu. Ersin şimdi bu hataları yapıyor. Endri Çekici harika bir vuruş yaptı ama Muslera'nın topu dışarı çıkarması gerektiğini söyledik.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —