Tarih: 16.08.2022 13:43

Aynı yolda ilerliyoruz

Facebook Twitter Linked-in

2017 yılında Türkiye'de düzenlenecek 30. P&G Olimpiyat Oyunları'nda 30 milli sporcu ve annelerini destekleyeceğimizi duyurmuştuk. 34.  Tokyo 2020 Olimpiyat Oyunları'na 34 sporcu ve anneleri başvurdu ve 34 sporcudan 29'u Tokyo 2020 Olimpiyat Oyunları'nda Kore'yi temsil etti. P&G, 2024 Paris Yaz Olimpiyatları için meşaleyi şimdiden yaktı. 35. yılını kutlayan P&G Türkiye için özel bir yıl olan 2022, bu yılki Olimpiyatlarda 35 sporcuyu desteklemek için yolculuğuna devam edecek. Türkiye'nin spor sevgisine ve sporun gücüne inanıyoruz... Bu aşamada  Türkiye Golf Federasyonu ile ortaklık yapmaktan gurur duyuyoruz. Golfü geliştirmek ve yaygınlaştırmak için bu anlaşmayı imzaladığımız için mutluyuz.”

Her projesinde şehrin mimarisine ve insanların hayatına değer katan RAMS Türkiye, Türk futbolunun geleceğine inanmaktadır. Altaş Denizlispor kulübü ile meme sponsorluğu sözleşmesi imzaladı. Türkiye, RAMS ittifakı kapsamında Spor Toto birinci lig takımlarından Altaş Denizlispor'un 2022-2023 sezonu sponsorluğunu aldı.

Anlaşma kapsamında RAMS Türkiye CEO'su Devran Bülbül, “RAMS Türkiye olarak Türkiye ekonomisinin büyümesi için elimizden casinomavi gelenin en iyisini yapmaya hazırız. Bu aşamada Türk futbolunu  yakından takip ediyor ve  sporun bir paydaşı olarak Türk sporuna olan inancımızı korumak için çalışıyoruz. Altaş Denizlispor ile yaptığımız sponsorluk anlaşmasından çok memnunuz. Türk futbolunda uzun yıllardır derin izler bırakan Altash Denizlispor'un önümüzdeki yıllarda elde edeceği başarılarla layık bir yere geleceğine inancımız tamdır.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —