Tarih: 05.10.2022 17:57

Öncesi milli takım oyuncularımız yavaş yavaş aramıza katılmaya başladı

Facebook Twitter Linked-in

 

Endry yaralandı ve hemen geri döndü. Sonra Amir ve Calvo bugün geldi. Zymer'in de bir çocuğu var. O da  izin aldı ve umarım yarın bize katılır. Takımımızdan Sehic maçta kırmızı kart gördü ve tabii ki kullanamadık. Endry, oyun gününden itibaren rehabilitasyon çalışmalarına ve tedavisine devam ediyor. Yarın yavaş yavaş tarlada çalışmaya başlayacağız. Oynayacaksa eleştirin. Ama en büyük şanslar aramızda değil. Ayrıca takım antrenmanlara devam ediyor.

'Zor bir maç olacak'

Palut, 'Bu sefer evde, gerçekten ilk oyunumuzu oynayacağız. Eskişehir'deki taraftarlarımızla bizi destekliyorlar ama bu bizim ilk buluşmamız olacak. Umarım harika bir oyun olur. Harika bir oyun ve harika bir padişahbet oyunla onları mutlu ettik. Ümraniyespor takımı oynadıkları maçlar ve kazandıkları puanlar açısından ligde en çok benzeyen takım konumunda. Gerçekten iyi organize edilmiş bir ekip. Açıkçası bir dizi egzersiz. çok zor bir maç olacak. İyi oynamamız gereken bir maç olacak. Umarım mücadelelerim ve iyi bir oyunla iyi sonuçlar alırız' dedi.

Konyaspol yeni sezonda  ilk kez oynayacak

Palut, Konyaspol'ün ilk kez taze çimlerle sahaya çıkacağını söyledi. yeni sezonda ise 'Salı akşamı sahayı gezme şansım oldu. Umarım Cumartesi günü stadyumda son bir padişahbet giriş antrenman yapmayı planlıyoruz. Tarlaları ziyaret ettiğimde edindiğim izlenim, tarlaların çok güzel olduğuydu. Cumartesi günü antrenman yaptığımızda daha iyi fikirlerimiz olacak. Ama yeterince uzun oldu ve dikkatlice düşünüldü.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —