Tarih: 17.10.2022 08:24

Kaspersky ve Centerm, siber bağışıklık için mutabakat imzaladı

Facebook Twitter Linked-in

İmzalanan sözleşme kapsamında her iki şirket pazarın uç noktalardaki siber bağışıklık ihtiyaçlarını tespit edecek ve bunları küresel pazar ortamlarında uygulamanın yollarını bulacak. Kaspersky ve Centerm ayrıca bu alandaki farkındalığı artırmak ve siber bağışıklık çözüm talepleri oluşturmak için işbirliklerinden doğan sonuçları işletmelerin, hükümetlerin ve akademik toplulukların temsilcilerine gösterme fırsatı da yakalayacak.

İşbirliğinin bir parçası olarak Kaspersky, KasperskyOS işletim sisteminin yanı sıra ilgili siber bağışıklık ürün ve çözümlerini sağlarken, Centerm kurumsal müşterilere donanım platformlarını (ince istemciler, tabletler ve diğer donanımsal son kullanıcı platformlarını) sağlayacak. Ayrıca her iki taraf stratejik ortak kimliğiyle birbirlerinin pazarlama faaliyetlerine katılma fırsatına sahip olacak.

Kaspersky CEO'su Eugene Kaspersky, işbirliğine dair şunları söyledi: “Yaptığımız bu işbirliği sayesinde kullanıcıların cihazlarını korumak adına başarılı projeleri hayata geçireceğimizi ve birlikte siber bağışıklık vizyonuna katkıda bulunacağımızı umuyorum.”

Centerm Denizaşırı Bölge Satış Direktörü Zheng Xu da şunları ekledi: “Kaspersky ve Centerm’in birlikteliği müşterilerin günümüzün zorlu bilgi işlem gereksinimleri için en eksiksiz, güvenilir ve güvenli çözümlere sahip olmalarını kolaylaştırıyor. Centerm olarak bunu müşterilerimizin ihtiyaçlarına göre uyarlanmış siber güvenlik çözümleri sunmaya yönelik büyük bir adım olarak görüyoruz.”


Hibya Haber Ajansı




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —