Tarih: 04.03.2023 15:06

İYİ Parti Sözcüsü Zorlu: “Biz istişareye önem veren bir siyasi partiyiz”

Facebook Twitter Linked-in

Zorlu’nun konuşmasından bazı satır başları şöyle:

“Bildiğiniz gibi Sayın Genel Başkanımız dünkü basın toplantısındaki konuşması sırasında Millet İttifakı’nın desteği ve işbirliğiyle seçilmiş olan çok değerli iki belediye başkanımıza Sayın Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu’na bir çağrıda bulunmuştu.

Özellikle bugün gün içerisinde bazı haberler kamuoyuna yansıtıldı. İlk olarak şu an Ankara’da bulunduğunu öğrendiğimiz kıymetli 10 belediye başkanının sayın genel başkanımızı ziyaret edeceği ardından da birkaç saatlik bir dilim içerisinde sayın İmamoğlu ve Yavaş’ın Genel Başkanımızı ziyaretlerinin söz konusu olduğu yönünde bir kamuoyuna bilgi ve haber geçildi.

Biz şeffaf, sorumluluk anlayışımız gereği her konuda olduğu gibi bu konuda da açık ve netiz. Ne bizim böyle bir talebimiz olmuştur ne de kıymetli belediye başkanlarının bizden bir talebi olmuştur. Dolayısıyla şu anda kamuoyunda dolaşan bu bilgilerin hiçbiri gerçeği yansıtmamaktadır.

Genel Başkanımız bu süreçte biz istişareye önem veren bir siyasi partiyiz. Memleketimizi, milletimizi ilgilendiren çok önemli bir konu. Sorumluluğumuzun gerçekten farkındayız. Genel Başkanımız bundan sonra sık sık değerli milletvekillerimizle ve başkanlık divanımızla bir araya gelecek. Bugün de yine bu gelişmeler doğrultusunda bir görüş alışverişi yapmaktayız.”

Hibya Haber Ajansı




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —