Tarih: 11.11.2022 07:51

Tuba Büyüküstün Londra'da figürünü ziyaret etti

Facebook Twitter Linked-in

Madame Tussauds İstanbul’da sergilenmek üzere balmumu figür hazırlığı devam eden Tuba Büyüküstün; Londra’da, yapım aşamasındaki figürünü yerinde gördü. Madame Tussauds stüdyo sanatçılarıyla fikirlerini paylaşan Büyüküstün’ün saç, göz ve ten rengi örnekleri alındı. 

Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sahne Sanatları bölümü mezunu olan başarılı oyuncu figürünün yapım aşamasında da her detayla yakından ilgilendi. Madame Tussauds stüdyo sanatçılarıyla bir araya geldi, figürüyle ilgili fikirlerini paylaştı. Figür yapımının son aşamasında gerekli olan saç, göz, ten rengi gibi ölçümlemeleri de yeniden alınan Büyüküstün, final çalışmayı sabırsızlıkla beklediğini dile getirdi. 

Geçtiğimiz yıl Kasım ayında gerçekleştirilen, Büyüküstün’ün ölçü alımında; diğer figürlerden farklı olarak 96 fotoğraf kamerası ile özel bir çekim tekniği ve scan teknolojisi kullanılmış, Madame Tussauds’nun geleneksel ölçü alım teknikleriyle de yüz ve beden ölçüleri kaydedilmişti. Önümüzdeki aylar içerisinde sanatçının hayranlarıyla buluşmaya hazırlanan balmumu figürün yapımı Madame Tussauds Londra Stüdyosu’nda devam ediyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —