Tarih: 14.10.2022 08:39

Troya Forum, 4-5 Kasım tarihinde gerçekleştirilecek

Facebook Twitter Linked-in

Çanakkale Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği (ÇASİAD) organizasyonunda 4-5 Kasım tarihinde gerçekleştirilecek olan Troya Forum, iş dünyasını Çanakkale’de buluşturan yeni bir köprü oluşturacak. 

Troya Forum ile iş dünyası temsilcileri ve akademisyenlerin katılımı ile düzenlenecek olan 2 günlük konferansta geleceği planlamak adına paneller ve tartışmalar gerçekleşecek. 

Troya Forum ile ÇASİAD’ın en önemli hedefleri arasında, Çanakkale’deki paydaşlar başta olmak üzere sistemlerin küresel gücünün geliştirilmesine yönelik katkı sağlamak bulunuyor. Bu çerçevede Troya Forum, Çanakkale’nin temel ihtiyaçlarının en etkin şekilde karşılanması ve yaşayanlara en yüksek değerin sunulabilmesi için büyüme ve gelişim stratejilerinin çok yönlü analiz edilmesini amaçlıyor.

Çanakkale Sanayiciler ve İş İnsanları Derneği Başkanı Semih Başaran, “Anadolu’yu Avrupa’ya bağlayan 1915 Çanakkale Köprüsü, Assos ve Troya Tünelleri ile bir lojistik merkezine de dönen Çanakkale’ye gerek nitelikli iş gücü ve gerekse sanayi kuruluşları tarafından ciddi bir yönelim oldu.  Çanakkale, Türkiye ve dünya ekonomisine katkı potansiyeli çok yüksek. Troya Forum tüm bu önemli öğelerle birlikte Çanakkale’nin bilgi birikimi ile bu işi yapanların bilgi birikimini buluşturarak bölgenin potansiyelini anlatan çok önemli bir organizasyon. Bölge ve Türkiye açısından önemli olduğunu düşündüğümüz bu düşünce platformuna katkısı olacak herkesi 4-5 Kasım’da “Troya Forum”da görmek istiyoruz “dedi.

Hibya Haber Ajansı




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —