Tarih: 25.08.2022 09:15

Aktarma çalışmalarına devam ediyor

Facebook Twitter Linked-in

Sarı-lacivertliler, Beşiktaş ‘ın transferi için fazlaca uğraştığı sadece sonuca varamadığı genç yıldız için harekete geçti. Transferin pozitif yönde ilerlediği ve gelecek günlerde sonuçlanacağı açıklandı.

TRANSFER RAFA KALKMIŞTI

Fenerbahçe’nin öncesiz rakibi Beşiktaş, Çaykur Rizespor’un 21 yaşındaki stoperi Emirhan Topçu ile anlaşmış sadece kulübü Çaykur Rizespor ile yaşanmış olan ödeme planı betmarket mevzusundaki ihtilaf yüzünden aktarma rafa kaldırılmıştı.

Emirhan Topçu’yu aktarma edemeyen Beşiktaş da İstanbulspor’dan Emrecan Uzunhan’ı ekibine katmıştı. Fenerbahçe, Çaykur Rizespor’un genç kabiliyetini ekibine katarak rotasyonunu güçlendirmeyi planlıyor.

13 KARŞILAŞMADA OYNADI

Stoper bölgesi haricinde, sol bek ve ön liberoda da forma giyen Emirhan, geçen sürem 13 karşılaşmada vazife aldı. (Takvim)

Yeni sürem öncesi aktarma çalışmalarını sürdüren Alanyaspor , geçen sürem Hollanda ekibi PSV Eindhoven takımında forma giyen sağ bek Yunus Bahadır ile 3 senelik sözleşme imzaladı.

Alanyaspor Cengiz Aydoğan Tesisleri’nde düzenlenen imza töreninde konuşan başkan Hasan Çavuşoğlu, kulübün aktarma çalışmalarının devam ettiğini belirterek, “Bugün de Yunus Bahadır kardeşimizi sağ bek olarak aktarma ettik. Kendisinden beklentimiz yüksek, yeteneklerinin bulunduğunu ve gelişime açık bir futbolcu bulunduğunu biliyoruz. Mevcut yeteneklerinin üstüne daha da betmarket giriş koyarak ülke futbolumuza ve takımımıza daha yararlı olacağına inanıyoruz. Hem Alanyaspor’umuza hem de kendisine hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Yunus Bahadır ise, “ Buraya geldiğim için hakikaten oldukça mutluyum. Kapıdan girdiğim ilk andan beri görkemli bir ortam beni karşıladı. Kulüp yönetimi ve çalışanlar oldukça iyi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —