Tarih: 26.09.2022 18:15

Trabzonspor, taraftarın önünde  bacağını kırdı

Facebook Twitter Linked-in

Avrupa Kupası'nı kazanmak için 1120 gün sonra, Bordeaux'nun Blues'u yeni bir sayfa açtı. Hamsik ve Trezeguet'in golleriyle kazanan Trabzonspor'da teknik direktör Abdullah Avic soyunma odasında öğrencilerini tebrik etti.

Başarılı hoca, “Yediğimiz son gol dışında oyunun disiplininden hiç çıkmadınız, kazanmayı çok istediniz. Bu benim ekibim... Çok çalışmaya ve gelişmeye devam edeceğiz. Son şampiyon onikinumara biziz ve gittiğimiz her sahada tüm rakiplerimizi yenecek kadar güçlüyüz. Sana sonuna kadar inanıyorum' dedi.

Şimdi gözü Gaziantep'te

Avrupa'daki ilk galibiyetini Trabzonspor'un başında kazanan Abdullah Avcı, kaybettikten sonra yarınki Gazi Antep FK mücadelesini düşünmeye başlıyor. Adanad Mir Spor'daki son lig maçlarında Karadeniz'in hedefi, Gaziantep'i taraftarın önünde yenerek ülkeye yüksek moralle girmek. Avcılar bu molayı kısa bir kamp dönemi olarak görüyor.

Trezeguet: ve daha fazlası

Trabzonspor'da kariyerine zor bir başlangıç ​​yapan Trezeguet, kalitesini Red Star'da gösterdi.  Mısırlı yıldız, Hamsik'e 'yakala ve fırlat' dercesine harika bir ikinci onikinumara giriş yarı golüyle asist yaptı. Tecrübeli kanat oyuncusu galibiyette büyük rol oynadı, maçın en iyi oyuncusu oldu ve maçtan sonra çok mutlu oldu. Antrenörlüğünü Abdullah Avcı'nın yaptığı Trezeguet, önceki gün gösterdiği futbol nedeniyle hocasına tereddüt etmedi ama adeta patladı. 'Golün geleceğini biliyordum' diyen başarılı futbolcu, 'Biz çok iyi bir takımız. Yalnızca bir uyumluluk sorunumuz var. Potansiyelimizi gösterdik' dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —