Tarih: 18.03.2024 12:33

Trabzonspor-Fenerbahçe Süper Lig maçı sonrası çıkan olaylarla ilgili 12 kişi gözaltına alındı.

Facebook Twitter Linked-in

İçişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, dün akşam oynanan Trabzonspor-Fenerbahçe Süper Lig maçı sonrası çıkan olaylarla ilgili 12 kişi gözaltına alındı.

Maçın bitiş düdüğüyle birlikte stadyumda yaşanan arbede ve sahaya girişlerin ardından İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, yaptığı açıklamada, soruşturma kapsamında ilk belirlemelere göre 12 kişinin gözaltına alındığını ve soruşturmanın devam ettiğini belirtti.

Yaşanan olaylarla ilgili detaylar da şu şekilde:

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal'a yabancı madde atan C.K. isimli şahıs, maç esnasında tespit edilerek gözaltına alındı ve soruşturma başlatıldı.

Maç sonrası sahaya ilk atlayan H.Ç. adlı kişinin kaldığı otel tespit edildi ve şahıs Rize istikametine gittiği bilgisi üzerine Yomra ilçesinde yakalanarak soruşturma başlatıldı.

Sahaya giren ve korner bayrağını alarak futbolculara doğru koşan kişinin passolig sahibi olmadığı tespit edildi. Bu kişi E.T. isimli şahıs olarak belirlendi ve Araklı ilçesinde yakalanarak soruşturma başlatıldı.

Fenerbahçe kalecisi Dominic Livakovic'i darp eden kişinin O.B. olduğu tespit edilerek Kalkınma Mahallesi'nde yakalandı ve soruşturma başlatıldı.

Sosyal medyada paylaşımlar yaparak taraftarları havalimanına çağıran T.C.S., K.M., O.O., E.T. ve A.A. isimli kişiler gözaltına alındı ve soruşturma başlatıldı.

Maç sonrası yapılan kamera çalışmaları sonucu sahaya girdiği tespit edilen A.S. ve B.T. isimli şahıslar da yakalanarak soruşturma başlatıldı.

Şu ana kadar tespit edilen 12 kişi ile ilgili adli ve idari işlemlere başlandı. Yaşanan olaylarla ilgili inceleme ve soruşturma devam ediyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —