Tarih: 16.11.2022 14:02

TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ

Facebook Twitter Linked-in

Daha önce Fenerbahçe'den Melissa Vargas ve VakıfBank'tan Alexia Karutasu'nun Crescent Star formasını giyeceğini açıklamıştı.

“Vargas'ı başka bir ülkeden (Sırbistan) yakaladık. Gerçekten bizim takımımızda oynamak istiyordu. Vargas, lig bittikten üç gün sonra Ankara'ya geldi ve sohbet ettik. Alexia Karutasu da orada olacak. Buluştuğumuzda Türk milli takımında oynamak isterim. Türkiye'yi seviyorum, burada yaşamak istiyorum' dedi. 'Her iki oyuncu da artık bizim oyuncumuz ve milli takımda shamrockbetting oynayacaklar.

Beşiktaş - Trabzonspor maçı sonrası muhteşem sözler... Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında Beşiktaş'ı ziyaret etti. Vodafone Park'ta düzenlenen maçta kazanan çıkmadı ve maç 2-2'lik skorla sona erdi. Yazarımız Erman Özgür, Tivibu Spor'da yaptığı konuşmada Beşiktaş-Trabzonspor maçını değerlendirdi ve Uğurcan Çakır'ın maçını eleştirdi.

Trabzonspor'un Beşiktaş maçıyla ilgili olarak Erman Özgür, 'Bunu bana açıklar mısınız? Uğurkan Çakır, Trabzonspor'da en çok pas hatası yapan oyuncu olabilir mi? Pürüzsüz oyunda yapıyor, shamrockbetting giriş vuruşta yapıyor, hatta oyuna eliyle başlarken yapıyor. Topu maviye atmak gerçekten bu kadar zor mu? O kişiye ne oldu?' dedi.

Tuzlaspor'un 73. dakikada attığı ikinci golün ardından Gürsel-Axel-Stadion'a gelen taraftarlar, bazı futbolcuları yuhalayarak ortalığı yuhaladı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —